Američka glumica Mia Got i njen kolega Šaja Labaf dobili su prvo dete, prenose američki mediji. Dežurni paparaci razotkrili su glumački par tako što su ih zajedno uhvatili u šetnji s novorođenim detetom.

Vest o rođenju deteta još uvek nisu potvrdili, te još uvek nije poznata da li su dobili ćerku ili sina, niti kako se beba zove.

Baš kao i porođaj, tako je i Mijina trudnoća bila objavljena pod velom tajne, što dokazuje da par zaista želi da sačuva svoju privatnost nakon svih skandala zbog čega mnogi misle da je konačno kraj svim nevoljama u njihovom odnosu.

Šaja Labaf i Mia Got dobili su prvo dete nakon svađa i razvoda.
Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šaja i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma kontroverznog filma "Nimfomanka", a potom su između njih buknule emocije. Venčali su se 2016. godine, iako su samo godinu dana ranije šokirali ceo svet svojim sukobom.

Ruže im nisu dugo cvetale i njegovo problematično ponašanje dolazilo je sve više do izražaja, isto kao i zavisnost od alkohola i droge.

Šaja i Mia upoznali su se 2012. godine na snimanju filma kontroverznog filma "Nimfomanka".
Tom Nook / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedan od upečatljivih skandala u njihovoj vezi jeste kada su zajedno snimljeni kako izlaze iz taksija u jednom nemačkom gradu i pritom se svađaju.

"Ne želim da te diram. Ne želim da budem agresivan. Zbog ovakvog sra*a ljudi postaju nasilni. Ne želim da diram ženu, ne želim da udarim ženu", govorio je Šaja Miji na snimku koji je procurio u javnost.

Potom se vidi kako se glumac pomera od supruge dok ona pokušava da ga zadrži. Sve vreme ju je psovao, a slučajni prolaznici su ti koji su ih razdvojili i odvezli Labafa na aerodrom.

"Ubio bih je da sam ostao tamo. Teško je, brate. Stvarno s**bano", rekao je Šaja vidno pijan i dodao da želi da ode i kupi pištolj.

Ipak, taman kad se činilo da su uspeli da prevaziđu sve, 2018. godine usledila je odluka o razvodu.

Talia Debret Barnet je optužila Šaju Labaf za zlostavljanje u vezi.
NASH, CHBA / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon toga mirili su se i prekidali više puta tokom godina, a Šaja je u međuvremenu bio u vezi sa Margaret Kvili, ćerkom legendardne Endi Makdovel, a potom je bio u više nego turbulentnoj vezi sa FKA Twigs koja ga je kasnije optužila za zlostavljanje.

Mija i Šaja su izgleda poslednjih nekoliko meseci uspeli da izglade odnose, a da li će ih dolazak bebe dodatno zbližiti kao nekada ostaje nam da vidimo.

Mija i Šaja su izgleda poslednjih nekoliko meseci uspeli da izglade odnose.
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!