Ukoliko ste se pitali ima li kraja skandaloznom ponašanju Kortni Kardašijan i Travisa Barkera, odgovor je, nažalost, ne. Iako se pomislilo da smo do sada videli sve, pogotovo ono što ne treba kada je u pitanju ovaj skandalozni par, čini se da su još jednom "obrnuli igricu" na svom venčanju.

Doduše, sama ceremonija nije zakonski validna jer nisu mogli tako brzo da nabave papire, s obzirom da im je "dunulo" da se venčanju u 1:45 ujutru. Ipak, to ih nije sprečilo da se dobro zabavljaju, a fotografije su potvrdile sve ono što je dan ranije ispričao vlasnik kapele "One love".

Kortni Kardašijan i Travis Barker venčali su se u kapeli "One love".
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Par je bez sumnje veoma zaljubljen, ali prosto je neverovatno da toliko ne mogu da obuzdaju strasti. Doduše, nije da im je prvi put. Do sada su više puta u javnosti demonstrirali nepristojne dodire, bilo da je u pitanju plaža ili čak tuđe venčanje, a nisu se proslavili ni na ovogodišnjoj dodeli Oskara.

Kortni Kardašijan i Travis Barker nedolično su se ponašali i na dodeli Oskara.
Profimedia 

Kortni je prva iz porodice Kardašijan koja je pozvala na samu dodelu, a ne samo na afterparty, i iako bi mnogi pomislili da je to dovoljan razlog da se ponaša pristojno, ona je morala da palaca jezikom sa dečkom, i da se sve vreme dodiruju po intimnim delovima.

Kortni Kardašijan i Travis Barker razmenjivali su nežnosti pred svima na dodeli Oskara.
Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nešto pristojniji su bili na dodeli Gremija, međutim, nakon toga uputili su se u Las Vegas, gde su u kapeli razmenili zavete, a jedini uslov im je bio da ih venča Elvis. Sa njima je tu bilo još četvoro ljudi koji su sve vreme snimali "ceremoniju" telefonima. Vlasnik kapele potvrdio je da je par bio vidno alkoholisan, te da nisu prestajali da se ljube i dodiruju čak i kad su došli do oltara.

Kortni Kardašijan i Travis Barker sve vreme su bili pijani u Vegasu.
pritnscreen/instagram 

Kortni je u emisiji kod Džimija Falona potvrdila da su želeli da se venčaju, međutim, da pravno nije bilo moguće u tom trenutku, a isto veče objavila je i fotke zbog kojih se mnogima okrenuo želudac.

Kortni Kardašijan je u emisiji Džimija Falona potvrdila nagađanja da se jeste venčala.
printscreen/youtube 

Naime, iako je jasno kao dan da je najstarija Kardašijanka veoma srećna, ne može se zažmuriti na to da se ponovo ponašala kao klinka, te valjala po podu vidno alkoholisana.

Najgore od svega je i to, po rečima mnogih, što je ona ipak majka troje dece, a ćerki Penelopi je već uzor kada je mnogo toga negativnog u pitanju. Nije tajna da joj dozvoljava da farba kosu iako ima samo 9 godina, ali joj i dozvoljava da se šminka i nosi visoke potpetice. Penelopi je takođe, po rečima dadilja i izvora bliskih porodici, što je u neku ruku potvrdila i "mamadžerka" Kris, kao i Kim, veoma razmažena, te ne preže od toga i da napadne svoje bebisiterke, što Kortni uopšte ne smeta.

Kortni Kardašijan je loš uzor za ćerku Penelopi.
printcreen/instagram 

Sada su, nakon Kortninih fotografija sa venčanja mnogi s pravom zabrinuti zbog toga kako će ovakvo ponašanje uticati na njene naslednike, a iako je bilo i onih koji su "podržali ljubav", daleko su glasniji kritičari kojima se ovo sve nimalo ne dopada.

"Naravno, lažan brak, kao i sve ostalo u vezi njih", "Ponašaju se kao 20-godišnjaci bez ikakvih obaveza i odgovornosti, neko bi pomislio da nemaju decu", "Jadno i bedno", "Kortni mi je bila omiljena, a sada mi se gadi", "Žalim je. Ona više ne zna šta će sa sobom", "Kortni je zaista kao buntovna tinejdžerka", "Krindž. Koliko je sramotno ležati na podu kapele u Vegasu i pokazati to javno?", "Imaš 42 godine, 3 deteta, ustani sa poda i pronađi svoje dostojanstvo", "Neko ovu ženu mora da prodrma i da je podseti da ima 3 deteta kući", samo su neki od hiljade i hiljade komentara na mrežama.

Ostaje da vidimo kako že izgledati njihovo legalno venčanje, jer, po svemu sudeći, zaista možemo da očekujemo neočekviano, a još fotografija sa ceremonije u Las Vegasu pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!