Kortni Kardašijan godinama je važila za jednu od najprirodnijh članica slavne porodice. Dok se Kloi svako malo nađe na naslovnicama zbog nebrojenih intervencija i Fotošopa, zbog kojih gotovo da ne liči na staru sebe, kao i Kim koja je načešće tema zbog transformacije zadnjice, najstarija Kardašijanka u ovom kontekstu nije spominjana sve do skoro.

Glasine su krenule još pre nekoliko meseci kada su je paparaci uslikali na jednom snimanju, a njena figura bila je potpuno drugačija nego na Instagramu. Od tog trenutka Kortni je bila na meti jezivih komentara, počev od toga da se "izobličila", pa sve do daleko pogradnijih nadimaka. Ona je u novom šou programu "Kardashians" otkrila da je dobila kilograme jer pokušava da ostane u drugom stanju, odnosno lekovi za veštačku oplodnju su napravili haos sa njenim organizmom.

Kortni Kardašijan otkrila je zašto se ugojila.
pritnscreen/youtube 

"Pre nego što prokomentarišete nekog, razmislite, jer nikada ne znate kroz šta druga strana prolazi", rekla je Kortni.

U međuvremenu se pojavila i na dodeli Oskara, kao i na dodeli Gremi nagrada gde je blistala u fantastičnim izdanjima, a zanimljivo je da je upravo nakon poslednje svečanosti odjurila sa svojim dečkom Travisom Barkerom u Las Vegas gde se venčala u jednoj kapeli u 1:45 ujutru.

Kortni Kardašijan blistala je na dodeli Gremi nagrada.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako su izvori rekli za strane medije, kapela "One love" možda ima 5 zvezdica, ali je zbog stalne posećenosti i popularnosti neretko prljava, iako su se potrudili da sve bude čisto kada dođu Kortni i Travis. I dok novopečeni mladenci, iako samo venčanje nije zakonski validno, uživaju u svojoj ljubavi i blistaju od sreće, nove fotografije pokazale su ono što je do sada Kardašijanka uglavnom sakrivala filterima.

pritnscreen/instagram Venčanje Travisa Barkera i Kortni Kardašijan već danima je glavna tema na mrežama zbog njihovog ponašanja.

Naime, nije tajna da Kortni izuzetno vodi računa o svojoj ishrani i proizvodima koje koristi, o čemu često govori i na svom profilu. Sve mora da je organik, redovno konzumira zeleni čaj i njegove derivate, suplemente i trudi se da svojoj koži obezbedi najbolju negu.

Kortni kardašijan neguje se organskim proizvodima.
pritnscreen/instagram 

Međutim, iako je tvrdila da ne koristi ni botoks ni filere, close-up fotografije pokazuju drugu stranu, a brojni svetski poznati plastični hirurzi na konto njenih objava došli su do zaključka koje intervencije je sve imala.

Neki su čak mišljenja da, kako se trudi da ostane u drugom stanju, prestala da koristi bilo šta što nije organsko, te da se sad sve "opustilo" što je do pre samo nekoliko nedelja bilo potpuno zategnuto.

Kortni je do sada priznala jedino da je sa 21 godinom operisala grudi, a na priče da je imala plastične operacije uzvratila je da "to doživljava kao kompliment jer nije niša radila".

Kortni Kardašijan navodno su se opustile operacije koje je radila.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, kada se uporede njene stare fotografije prvo se vidi da joj je nos uži, luk obrva sada podignutiji, kao i da su joj bore oko usana bile daleko izraženije nego sada. U jednom trenutku, njih gotovo nije bilo, ali u poslednje vreme, ponovo su veoma izražene.

Kortni čak i ne koristi više farbu, te su se u navratima mogle videti čak i sede kako je pomerala kosu na dodeli Gremija. Hirurzi tvrde da je kortni veoma pametno oblikovala lice, te da nije preterivala kao sestre.

Kortni Kardašijan više ne koristi ni farbu za kosu.
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia 

Doktori tvrde da možda nije išla "pod nož" kao sestre, ali filerima za topljenje masti i hijaluronom mogla je da svoj vrh nosa stanji. Botoks je takođe nešto što ubrizgava kako bi izbegla preduboke bore.

Njena gornja usna ne izgleda veće, koliko podignutije, te hirurzi kažu da su velike šanse da je botoks ubrizgan i ispod nosa, baš kako bi se dobio taj "lifted" look.

Kortni je pametno radila estetske intervencije za razliku od sestre Kim.
Shutterstock 

Kada su u pitanju takozvane "bore smejalice", doktori se slažu da su ublažene upravo povećanjem jagodica i drugačijim oblikovanjem. Naravno, ne treba zaboraviti ni na različite laserske tretmane koji čine kožu mlađom bez da zapravo idete na zatezanje.

Mnogi misle i da je Kortni imala brazilsko povećanje zadnjice, ali za razliku od Kloi i Kim koje su s tim preterale, Kortni je samo reoblikovala svoju zadnjicu kako bi dobila zaobljeniji izgled.

Kortni KArdašijan negira da je radila plastične operacije.
Shutterstock 

Štagod da je istina, ne može se poreći da Kortni zaista izgleda sjajno, pogotovo ako se uzme u obzir da je i mama troje dece, a još njenih starih i novih fotografija pogledajte u galerji ispod i procenite da li je zaista intervencijama izmenila svoj izgle, ili je ipak sve dar "majke prirode".

Shutterstock Iako je tvrdila da se nije operisala, Kortnine fotografije iz prošlosti dokazuju upravo suprotno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!