U posdlenje vreme na mrežama su se mogli pročitati komentari tipa "Kortni Kardašijan je trudna", "Kortni se mnogo ugojila", "Kortni izgleda otečeno"...

"Ja samo mislim kako je takvo komentarisanje nepristojno, pogotovo kada nemate pojma kroz šta osoba zapravo prolazi", rekla je na račun komentara Kortni Kardašijan (43) o pokušajima da dobije dete s novopečenim suprugom, bubnjarom Travisom Bakerom (46).

U drugoj epizodi novog porodičnog rijalitija "The Kardashians", Kortni je otkrila kako ju je  uzimanje lekova tokom vantelesne oplodnje "dovelo u menopauzu".

kortni i travis žele da dobiju dete
Profimedia 

"S tim lekovima kao da su me stavili u menopauzu. Imam osećaj kao da to deluje kao kontracepcija, a ne kao pomoć da zatrudnim", rekla je Kortni.

Ona je dodala i da se u poslednje vreme oseća dosta loše. Naime, zbog lekova koje pije hormoni joj divljaju, a pola vremena se oseća poput "ludače", kako ona sama kaže.

Njena mlađa sestra, Kim Kardašijan nedavno je izjavila da će novi šou prikazati kroz šta sve prolaze Travis i Kortni kako bi imali dete.

kortni se ugojila zbog hormona
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mislim da kada nađeš ljubav bez koje ne možeš živeti i još uvek postoji šansa da s njime imaš dete – jer ona je u ranim 40-ima, onda to moraš pokušavati. Mislim da definitivno žele život s još jednom bebom", rekla je Kim nedavno tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Kortni se nedavno udala za Travisa u Las Vegasu, a fotografijama s venčanja privukla je veliku pažnju. Kortni se valjala po kapeli, strasno ljubila sa svojim suprugom čime je izazvala bes javnosti.

kortni i travis su se venčali u las vegasu
pritnscreen/instagram 

"Naravno, lažan brak, kao i sve ostalo u vezi njih", "Ponašaju se kao 20-godišnjaci bez ikakvih obaveza i odgovornosti, neko bi pomislio da nemaju decu", "Jadno i bedno", "Kortni mi je bila omiljena, a sada mi se gadi", "Žalim je. Ona više ne zna šta će sa sobom"... neki su od komentara na mrežama.

kortni kardašijan i travis barker na plaži
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Kortni i bubnjar svojim ponašanjem često izazivaju razne komentare te važe za najomraženiji par jer se ne libe da pred punom plažom nasrnu jedno na drugu u naletu strasti, ili da se na primer na glamuroznom događaju poput dodele Oskara ponašaju neprimereno na crvenom tepihu.

Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia, SplashNews.com / Splash / Profimedia Slavni par će se ostvariti u ulozi roditelja

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!