Kortni Kardašijan (43) prošlog vikenda organizovala je treće venčanje s Travisom Barkerom (46) u italijanskom gradu Portofinu, a jedan član njene uže porodice ga je propustio.

Naime, njen rođeni brat Rob Kardašijan (35) koji ni ovog puta nije napravio izuzetak u vezi pojavljivanja u javnosti. Iako su Kortni i Travis kao mladenci bili su zasluženo u centru pažnje, ali neki su ipak primetili Robov izostanak.

Izvor za "Us Weekly" je rekao da njegov izostanak nije bio lične prirode, odnosno da nije razlog njegov odnos sa sestrom.

"I dalje potencira na privatnosti i preferira skromne proslave na kojima nema puno fotografa. Ne voli da bude u centru pažnje. Celo događanje bi bilo previše za njega", objasnila je osoba bliska Robu.

On se još 2013. povukao iz rijalitija "Keeping Up With the Kardashians" o njegovoj porodici i posvetio se odgoju ćere Drim (5) koju je dobio sa bivšom verenicom Blek Čajnom (35). Bio je podrška sestri Kortni, dok je njegova cela porodica otišla na svadbu u Portofino.

Kortni i Travis venčali su se po 3. put u Italiji
printscreen/instagram 

Njegova mama Kris Džener i sestre poslale su Robu puno fotografija iz Italije te je upućen u sva događanja.

"Jako voli svoju sestru i veoma je srećan zbog nje i Travisa. Proslaviće s Kortni "sudbonosno da" kada se vrati u Los Anđeles", otkrio je izvor.

Pored toga, često je preko aplikacije FaceTime pričao sa svojim sestrama tokom boravka u Italiji.

Kortni Kardašijan nosila je venčanicu D&G na venčanju
Enrico Di Virgilio / VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, mnofi su primetili da venčanju nije prisustvovao još jedan član porodice, a reč je o Kejtlin Džener. I dok je Rob dobio pozivnicu za svadbenu ceremoniju u Italiji, Kejtlin nije dobila poziv na venčanje Kortni i Travisa, prenose američki mediji.

Naime, Kejtlin već neko vreme nije u najboljim odnosima sa članovima porodice Kardašijan, a Kortni navodno nikada Kejtlin nije oprostila što je nakon tranzicije za američke medije pričala loše o njenoj majci Kris Džener.

Kejtlin Džener pored Roba Kardašijana takođe nije prisustvovala venčanju
Youtube 

Inače, venčanje se održalo nekoliko nedelja nakon što su njegova majka Kris i sestre Kim, Kloi i Kajli Džener pobedile na suđenje za klevetu protiv Čajne. Ona je tužila članice porodice Kardašijan-Džener tražeći 100 miliona dolara jer smatra da su krive što je otkazan šou "Rob i Čajna".

Tokom suđenja Kris, Kloi, Kim i Kajli otkrile da je Čajna povređivala Roba koji se zbog nje plašio za svoj život.

Podsetimo, Rob se fizički počeo menjati i dobijati kilograme jer je bio pod stresom od silne slave, koju mu je doneo šou  "Keeping Up With Kardashians", ali i nesrećne ljubavi.

Kako su pisali američki mediji, 2021. mu je dijagnostikovan dijabetes tipa 2, a svojevremeno se pisalo o tome da 2014. nije došao na venčanje sestre Kim s Kanje Vestom.

Robu Kardašijanu smeta popularnost te zato izbegava pojavljivanje u javnosti
Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Bio sam na isprobavanju odela u Parizu pre svadbe i jednostavno mi nije bilo prijatno. Bili su fotografi na aerodromu tokom našeg puta i bio sam jako nezadovoljan osobom koju sam video na svim fotografijama", rekao je Rob za "People".

Njegovo povlačenje iz sveta slavnih je krenulo nakon nesrećnih ljubavi. Sve je počelo vezom s pevačicom Ritom Orom s kojom je imao gadan raskid. Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila s više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci.

Pevačica je to komentarisala rekavši da nikad nisu imali pravu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio raskide i tražio je utehu u hrani te je vremenom postao senka muškarca kojeg su žene širom sveta obožavale. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao je sva javna pojavljivanja.

U tom periodu, početkom 2016. Rob je započeo vezu sa starletom Blek Čajnom i verili su se za manje od mesec dana. Njegova porodica ali i obožavatelji smatrali su da srlja jer i dalje emotivno nije bio dobro. Inače, Čajna je bila bivša devojka repera Tajge koji je tada bio u vezi s Robovom sestrom Kajli Džener

Već u novembru 2016. Rob i Čajna dobili su ćerku Drim Rene, a njihova veza završila se u februaru 2017. Raskid je bio veoma buran - prepirali su se gde god su stigli, preko društvenih mreža i medija, usput su u javnost procurile Čajnine golišave fotografije, tužili su se i uništavali međusobno imovinu.

Pored toga, pokrenuli su i žestoku sudsku parnicu zbog starateljstva nad ćerkom koju mu je bivša striptizeta u početku otela iz porodičnog doma i otišla.

Kako se Rob menjao kroz godine, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Brat slavnih sestara nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!