Kortni Kardašijan možda je sve krenulo u životu, ali to nije slučaj i sa njenim bivšim Skotom Disikom. Iako mu je navodno drago što je majka njegove dece našla novu ljubav i "ima nekog ko će o njoj da brine", kako kaže, članovi Kardašijan/Džener porodice, ali i gledaoci i te kako su suprotnog mišljenja.

Od momenta kada se Kortni verila, mnogi su automatski stali na Skotovu stranu, smatrajući ga izigranim, međutim, zaboravili su kako se nesuđeni zet Kardašijanovih ponašao sve ove godine.

Od opijanja i nedozvoljenih supstanci, preko mutnih poslova i prevara... Kortni je dugi niz godina prelazila preko njegovih gluposti i nadala se da će se promeniti, da bi na kraju poptuno digla ruke i zapravo našla ljubav svog života.

Doduše, ona i Travis Barker često su bili na meti kritika zbog suviše slobodnog ponašanja, koje su demonstrirali čak i sada nakon trećeg venčanja, ali Kortni je to pravdala rečima "da će njena deca konačno moći da vide kako izgleda kada se dvoje ljudi zdravo i istinski vole, što do sada nisu imali priliku".

Kortni kardašijan nedavno se udala za Travisa Barkera.
Enrico Di Virgilio / VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Skot, sa druge strane, ponaša se ponovo kao pušten s lanca, a nakon poslednjeg poteza, izazvao je salvu uvreda i kritika na svoj račun.

Skot Disik u poslednje vreme ponaša se kao da je pušten s lanca.
Instagram 

Naime, već neko vreme se šuška da između njega i influenserke i manekenke Holi Skarfon postoji više od prijateljstva, a priče o vezi pojavile su se još početkom godine.

Postoje priče da su Holi Skarfon i Skot Disik u vezi.
pritnscreen/instagram 

Sada joj je ostavio i lascivan komentar ispod poslednje objave na kojoj je u uskom bodiju uz koju je napisala da "nema talente". Skot joj je odgovorio da je "suviše vrela za izdržati", a ona ga je i tagovala u objavi i to na svojoj zadnjici. Nakon toga joj je poručio da će se "videti uskoro" i dodao:

"Mogu da se setim nekoliko talenata koje poseduješ, ovako iz glave", za šta su mnogi pomislili da ima seksualnu konotaciju.

I ništa od toga ne bi bilo čudno, da Holi nije preslikana Kajli, a da Skotu najmlađa članica Dženerovih nije rasla "na oči". Upravo je to bio razlog zbog čega su mnogi bili zgroženi njegovim postupkom i otvoreno posumnjali da gaji određene simpatije upravo prema sestri nekadašnje partnerke.

"Matori pedofil koji se sve vreme loži na Kortninu mlađu sestru", "Da li Holi ima 18? Znamo da Holi voli bebice, pedofil", "Čoveče, ovo je kao da se udvaraš rođenoj sestri", "Koliko moraš biti poremećen", "Jadno i bedno. Ona ima jedva 20, a ti bi trebalo da juriš neku svojih godina", "Skot koji kuka za Kortni, a ovamo ga "baca" na Kajli, odvratno", "Kajli ti je rasla na oči, a ti sad biraš njenu kopiju"... samo je delić koji se mogao pročitati na mrežama.

Skota Disika optužili su da se udvara devojci koja je kopija Kajli Džener.
pritnscreen/instagram 

Holi je inače nedavno bila i u videu poznatog influensera i šminkera Patrika Stara koji ju je i transformisao u Kajli Džener, što je ljudima bilo dodatno čudno.

Mnogi su mišljenja da je Holi samo još jedna u nizu Kajlinih kopija koje pokušavaju da izgrade slavu na konto sličnosti sa Dženerovom, na šta ima legitimno pravo, ali im nije bilo jasno zašto Skot radi ovakve stvari, ako je mogao da vidi kako su prošli svi oni koji su se na neki način zamerili Kardašijankama.

Niko ko se zamerio Kardašijankama nije dobro prošao.
printscreen/youtube 

Da li će Holi i skot ući i u zvaničnu vezu, ostaje da vidimo, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami da li toliko liči na Kajli.

printscreen/instagram Za Holi Skarfon kažu da je dvojnica Kajli Džener

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!