Kortni Kardašijan možda konačno živi život iz svojih snova i uživa u vanvremenskoj ljubavi sa verenikom Travisom Barkerom, ali njena sreća izgleda nije svima po volji.

Nakon prošle epizode "Kardashians", gledaoci su konačno mogli da zavire kako je izgledao glamurozni trenutak kada ju je Travis zaprosio. Za to je izabrao godišnjicu njihovog prvog intimnog odnosa, te se tako i epizoda simbolično zvala "Celebrating sex".

Sada je u novoj epizodi otkriveno da je Kortni histerično plakala kada je slučajno slomila verenički prsten vredan milion dolara. Naime, Kris Džener je prva primetila da Kortni ne nosi prsten, nakon čega je Kortni otkrila da ga je odnela na popravku.

Nakon toga je opisala incidetn kao "verovatno jednu od najgorih stvari koju je uradila u svom životu".

"Sedela sm na podu i savijala majice. Skinula sam prsten misleći da će biti siguran pored mene. Nažalost nije bio", započela je.

Kortni Kardašijan Travis je zaprosio prstenom vrednim milion dolara.
prtinscreen/instagram 

"Morala sam da dohvatim nešto iz garderobera, i kada sam se sputila, stala sam na prsten. Histerično sam plakala satima i onda sam pozvala Travisa. Rekla sam mu da sam uradila nešto veoma, veoma loše", objasnila je Kortni.

Travis je, kao i uvek, sve to podneo krajnje opušteno iako je Kortni bila na ivci nervnog sloma. "Pomislila sam, ovo je najlepša stvar koju sam ikad imala u životu, kako sam mogla to da uradim", rekla je Kortni.

Kortni Kardašijan slomila je verenički prsten.
pritnscreen/instagram 

Kako je dodala, razlog je taj što je Travis lično dizajnirao prsten i pažljivo birao kamenčiće i njihov redosled, zbog čega je kamen još više specifičan. Srećom, mogao je da se popravi.

Međutim, nakon epizode, mnogi su Kortni nazvali egoistom i "sebičnjakinjom koja gleda samo sebe". Iako je zaslužila da nakon svih brodoloma bude srećna u ljubavnoj vezi, pojedini su joj zamerili način na koji je saopštila deci za svoju veridbu, te su smatrali da ju je sad "stigla karma".

Kortni Kardašijan su osudili nakon veridbe sa Travisom Barkerom.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, Travis je organizovao da na dočeku sa veridbe budu na imanju svi koji su Kortni dragi. Međutim, Kris je donela odluku da ipak ne povedu njeno troje dece jer nijsu znali kako će reagovati na veridbu. Iako su dobro prihvatili Travisa, činjenica je da su ipak mislili da će Skot postati i zvanično Kortnin muž.

Kako je i Kloi rekla u prošloj epizodi, "na neki način imaju utisak da gube porodicu, da gube oca", a isto su pomislili i brojni gledaoci. Od sve dece, Rejn koji je i najmlađi, najbolje je prihvatio vesti, ne shvatajući šta veridba uopšte znači, Mejson joj se nije ni javljao na telefon, a poznato je da je u poslednje vreme često sa ocem.

Sa druge strane, jedan od potresnijih trenutaka u epizodi bilo je upravo javljanje Penelopi na telefon koja je najpre rekla "Okej", a potom histerično počela da plače i prekinula vezu. Kortni je razgovor sa decom potresao, iako se složila da je možda ipak bolja odluka da ne budu sa njom prilikom veridbe.

Penelope Disik nije najbolje prihvatila veridbu njene majke.
pritnscreen/instagram 

Mnogi smatraju da je trebalo da Travis i Kortni na neki način pripreme decu da postoji mogućnost braka, kao i da će tim činom i dalje Skot biti njihov tata i da će moći da ga viđaju kao i do sada.

"Koliko je samo sebična. Bitno da ona uživa u ljubavi koju demonstrira pred decom, s rečima da treba konačno da vide kako izgleda zdrava veza. Ali zdrava veza je i da pripremiš svoju maloletnu decu na ono što sledi", "Penelopin plač.. ja ne mogu... malecka se stvarno potresla",  "Bitno da ona plače zbog prstena, a krici ćerke je ne potresaju", "Ne znam da li sam ikad čuo Penelopi da ovako plače, duša me je zabolela. Kortni je takav egoista", "Ni rođena deca joj se ne javljaju na telefon, toliko o tome kakva je majka", "Bitno da je kroz sve epizode rijalitija isticala koliko je velika majka i koliko su joj deca bitna, a sada kada je ipak trebalo da ih pripremi, to nije uradila"... samo je delić osude koja se mogla pročitati na internetu.

Mejson Disik je teško podneo veridbu majke.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pojedinci smatraju i da je bolje da je popričala sa Penelopi o svojoj vezi sa Travisom, umesto što je "kupuje" time što joj daje da farba kosu iako ima samo 9 godina i daje joj da nosi cipele sa visokom potepticom.

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Naravno i sama Kortni je prokomentarisala da je tek čeka razgovor sa decom, međutim, istini za volju, ne može se sve svaliti i na njena pleća. Novi brak, ili odnos roditelja gotovo svakom detetu teško padne, dok se prosto ne zadobije poverenje. Tako je i Skotu navodno laknulo što je "Kortni sada nečija druga briga", iako su i sestre nekada uzorne Kardašijanke prokomentarisale da se vidi da mu je njena veridba teško pala.

Pojedini fanovi branili su Kortni i rečima da Skot i Kortni treba da popričaju, pa da zajedno sednu sa decom i jednom za svagda ostave svoje razmirice iza sebe za njihov dobrobit, a da li će do toga doći, ostaje da vidimo.

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!