Očigledno da rijaliti zvezda Kortni Kardašijan uživa da privlači pažnju sa svojim verenikom Travisom Barkerom.

Iako se poslednjih meseci mogu čuti samo samo kritike na račun ponašanje popularne sestre, čini se da Kortni ne mari za komentare, već svako priliku koristi da svet iznova iznenadi. 

Pored toga što na svom Instagramu redovno objavljuje fotografije i video zapise na kojima ponosno pokazuje svoje obline i razmenjuje strasti sa verenikom, ona se ne libi da se strastima prepusti i u javnosti.

Bez imalo blama Kortini i Travis "jašu" jedno drugo na plaži pred ljudima, a slična situacija desila se i na bazenu u Italiji.

kortni i travis na bazenu u italiji
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon što su se nedavno venčali u Las Vegasu, Kortni i Travis su trenutno na odmoru u Italiji. Par se trenutno nalazi u Milanu, a takođe su posetili i jezero Komo gde su uživali na bazenu jedne vile.

Upravo tu su ih snimili paparaci kako pred ljudima bez imalo blama naskaču jedno na drugo dok razmenjuju strasti. Kao što je bilo i za očekivati, Kortni i Travis izazvali su lavinu komentara svojim ponašanjem. Ponovo!

"Iznajmite sobu, ne moraju svi da vas gledaju", "Okej, ukapirali smo da prštite od strasti, ajde sada idite u svoja četiri zida", "Kako mi se gade njih dvoje, ona njega jaše i to pred svima, sramno!", "Neprijatno mi je dok ih gledam, mogu misliti kako je tek ljudima pored njih", "Ova žena je izgubila kompas", "Ma njih dvoje samo žele da privuku pažnju", samo su neki od komentara koji ni malo ne smetaju ovom paru. Naprotiv, čini se da uživaju u tome.

kortni i travis u milanu
Mimmo Carriero / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, u poslednje vreme mogu se čuti i kritike na račun izgleda Kortni Kardašijan. Naime, fanovi joj zameraju jer se ugojila, a Kortni se zapravo prolazi kroz mučnu fazu kako bi dobila dete sa svojim verenikom.

kortni i travis razmenjuju strasti na plaži
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Mislim da je takvo komentarisanje nepristojno, pogotovo kada nemate pojma kroz šta osoba zapravo prolazi", rekla je na račun komentara Kortni Kardašijan (43) o pokušajima da dobije dete s novopečenim suprugom, bubnjarom Travisom Bakerom (46).

U drugoj epizodi novog porodičnog rijalitija "The Kardashians", Kortni je otkrila kako ju je uzimanje lekova tokom vantelesne oplodnje "dovelo u menopauzu".

popzlarna kardašijanka sa svojim verenikom četo izaziva bes javnosti
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"S tim lekovima kao da su me stavili u menopauzu. Imam osećaj kao da to deluje kao kontracepcija, a ne kao pomoć da zatrudnim", rekla je Kortni. Ona je dodala i da se u poslednje vreme oseća dosta loše.

Naime, zbog lekova koje pije hormoni joj divljaju, a pola vremena se oseća poput "ludače", kako je sama rekla.

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!