Tokom prikazivanja "Keeping up with Kardashians" Kortni je uvek bila neko ko je sreću svoje dece stavljao ispred svega. Upravo je potreba da im se posveti i bila jedan od glavnih razloga zbog čega je želela da napusti popularni šou, međutim, danas se čini da je situacija potpuno drugačija.

Da, Kortni i dalje govori kako su joj deca i njihova sreća najbitniji, međutim, tokom prethodnih meseci više puta se našla na meti kritika zbog toga kako se sa njima ponašala. Na prvom mestu, kritikovali su je jer je ćerki Penelope dozvoljavala sve što je malecka poželela.

Kortni KArdašijan ćerki dozvoljava sve što poželi.
Profimedia 

Čak su je i sestre i majka upozoravali da nagrađivanje problematičnog ponašanja samo može da dovede do većeg problema kasnije. Međutim, Kortni nije briga.

Penelope Disik farba kosu i nosi štikle.
printcreen/instagram 

Penelope je dozvolila sa 9 da farba kosu, da se šminka i nosi visoke potpetice, i to ne samo za potrebe fotografisanja, a podržavala ju je čak i kada je prema svojim dadiljama bila gruba, udarala ih i tukla.

Za sve to vreme, Mejson, njen prvenac, povlačio se u sebe, a veoma često je bio u društvu svog oca Skota. U poslednje vreme sve više ga porede sa bratom Kardašijanki Robom, jer se čini da je krenuo istim putem, a Kortni koja je bila najglasnija oko toga da njenom bratu treba pomoć psihijatra, ovog puta kao da bira da ne vidi da se tinejdžer menja i to ne u dobrom pravcu.

Skot i Mejson Disik često su zajedno, a primetno je da se Kardašijankin sin poprilično izmenio.
RAAK / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, na mrežama se pojavila Mejsonova fotografija koja je bila brzo uklonjena, a na kojoj je tagovan i Travis, međutim, Kortnin sin izgledao je potpuno drugačije nego što je to do sada bio slučaj.

Mejson Disik šokirao je sve izgledom.
prinstscreen/instagram 

Iako je primetno da je još pre nekog vremena počeo da dobija na kilaži, sada se čini da se višak kilograma otrgao kontroli. Mnogi su poručili Kortni da bi "mogla više da obrati pažnju na svoje dete" koje prekomernim brojem kilograma povećava šanse da dobije probleme sa šećerom, ali i sa drugim bolestima, da ošteti zglobove i slično, pogotovo što je sada u osetljivom periodu kada raste.

Mejson Disik često je sa ocem Skotom.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mnogi su komentarisali da od onog slatkog dečačića nije ostalo ništa, kao i da Mejson više nema "žar u očima", odnosno, deluje tužno i odsutno. Kortni su napali da je loša majka zbog svega, a pogrdni komentari ne prestaju da se ređaju.

"Valja se po kapeli i glumi tinejdžerku umesto da gleda decu", "Sramotno Kortni, da toliko ne obraćaš pažnju na svoje dete", "Bitno da se vi ljubakate na svakom koraku jer "mama mora da ima drugu mladost", a šta je sa tvojom decom?", "Mejson postaje Rob... šteta, baš je bistar momak", "Dovodiš dete u opasnost da do kraja života mora da koristi insulin i ko zna šta... zdravlje pre svega, kakva si ti to majka"... samo je delić onoga što je moglo pročitati na mrežama.

Mnogi su imali i teoriju da Mejson potajno pati jer se njegova mama udaje za Travisa.

"Koliko god da je Travis dobar prema svima njima, ipak je Skot njihov otac, i kao i sva deca, nadali su se da će njihova porodica biti zajedno. Možda su prihvatili, ali deluje kao da Mejsona izjeda daleko više od drugih. Možda bi sa njim trebalo popričati", glasio je jedan dobronamerniji komentar.

Kortni, kao i do sada, nije reagovala na prozivke, već i dalje uživa sa svojim verenikom "punim plućima", a da li će ipak u ovoj situaciji poslušati pratioce i obratiti pažnju na ono što se dešava njenom nasledniku, ostaje samo da se nadamo, a još njenih novijih fotografija sa novim dečkom pogledajte u galeriji ispod.

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!