Kortni Kardašijan dugo je bila u on/off odnosu sa Skotom Disikom sa kojim je i dobila troje dece.

Njihov odnos od samog početka bio je pun pukotina i lomova zbog čega najstarija do sestara Kardašijan nikad nije ni želela da se uda za njega. Zapravo, stekao se utisak da je svih ovih godina njen glavni fokus bio na deci, a sem veze sa Disikom nije se znalo ni za jednog drugog muškarca sa kojim je bila u vezi sve do Travisa Barkera koji ju je nedavno i verio.

Njihova, često bizarna veza i izlivi ljubavi koji više pristaju tinejdžerima redovno puni stranice tabloida, i redovno se nalazi na meti kritika zbog raskalašnog ponašanja koje joj ranije nije bilo toliko svojejstveno, ali sada su Kortni počeli da kritikuju i da je loša majka.

kortni kardasijan sa decom
pritnscreen/youtube 

Naime, prve kritike pojavile su se još tokom emitovanja tv šou programa "U korak sa Kardašijanima" kada se saznalo da Kortni deci dozvoljava apsolutno sve, i uvek je na njihovoj strani, čak i kada maltretiraju osoblje i bebisiterke koje je menjala, kako je i Kim rekla u jednom trneutku, "kao čarape".

Jako se protivila bilo kakvim metodama discipline, a primera radi, koliko se za ćerku najmlađe Kajli smatra da je kulturna i vaspitana, toliko za Kortninu decu važi da su nekulturna, razmažena, pa čak i bahata.

stormi cerka kajli dzener
printscreen/youtube 

Kortni je navukla dodatni gnev na mrežama i od kada na iste postavlja više fotografija sa partnerom nego sa decom, zbog čega se stekao utisak da ona uopšte sa njima i ne provodi vreme. Nedavno su je osudili i zbog kilaže starijeg sina Mejsona. Kako je Kortni neko ko je kroz ceo rijaliti koji ih je proslavio propagirala zdrav život i zdrtavu ishranu, te deci branila slatkiše i grickalice, najnovije fotografije na kojima je Skot sa Mejsonom neprijatno su iznenadile javnost jer se dečak malo ugojio.

skot disik sa sinom mejsonom
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Na mrežama su se mogli pročitati izrazito negativni komentari poput:

"Kortni bi mogla malo manje da se cmače i skida, a malo više da se posveti deci", "dok se ona cmače, sin joj se davi u burgerima i brzoj hrani", "Kortni, ne treba svako da bude mršav, ali tvoj sin se dosta ugojio. Možda bi malo trebal oda povedeš računa o njegovom zdravlju", "Urlala si na svaki pokušaj da se tvoja deca dovedu u red, a ti prva ne brineš o deci. Mejson je tek dete, zašto od tolikog novca dopuštaš da jede one splačine koje goje"...

kortni kardasijan
pritnscreen/instagram 

Ljudi su često pisali da je loša majka, kao i da joj decu treba oduzeti, a sada je Kardašijanki izgleda zaista prekipelo nakon pto je okačila fotografije sa plaže na kojima pozira sa Penelope i Rejnom. Nakon komentara "O, konačno si se setila da imaš decu", odgovorila je rečima:

"Ja sam sa svojom decom svakog dana, hvala bogu, a društvene mreže nisu realan život".

Naravno, bilo je i onih koji su je branili dajući upravo primer mlade Alabame, ćerke njenog verenika Travisa koja je i sama više puta rekla da Kortni voli kao da joj je majka.