Kortni Kardašijan konačno je i "pred Bogom" rekla sudbonosno "da". Na svečanoj ceremoniji u Portofinu u Italiji, pred najbližim prijateljima i porodicom udala se po treći put za Travisa Barkera, a Kardašijanka je iznenadila sve izborom "venčanice", kao i njene sestre koje smo prvi put mogli da vidimo u gotik izdanjima, na radost Nort Vest, koja je već neko vreme u ovom fazonu.

I dok je Kim pobrala sve simpatije nestvarnom figurom, kao i Megan Foks koja je došla u pratnji Mašin Gan Kelija koji je navodno i Travisov kum, o Kortninoj toaleti bruje mreže.

Zapravo, ljude je oduševio njen veo sa Devicom Marijom koji je bio dug nekoliko metara. Sa druge strane, Dolce & Gabbana Alta Moda haljina koja je inspirisana donjim vešom nije naišla na pozitivne ocene ni modnih kritičara, ni interneta.

Kortni Kardašijan oduševila je izborom vela na svom venčanju.
printscreen/instagram 

Ono što je svima upalo u oči je to da je venčanica zapravo napravljena u obliku korseta koji je istakao njenu figuru i podstakao komentare da izgleda kao iz filma za odrasle, jer se, pogotovo sa zadnje strane, provideo donji veš.

Kortni Kardašijan pojavila se u D&G venčanici.
Enrico Di Virgilio / VERONESI / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Kortni je ceo look upotpunila rukavicama od tila i dijamnatskim nakitom, kao i salonkama od čipke.

Još jedna stvar koju su mnogi komentarisali bio je i izgled njenog lica zbog čega je na nadimak "posrnula Kardašijanka" dobila i epitet izbotoksirane.

Alabama Barker objavila je selfi sa Kortni Kardašijan, a svi su komentarisali njenu iskrivljenu facu.
pritnscreen/instagram 

Naime, Kortni se u jednom trenutku fotografisala sa Travisovom ćerkom Alabamom, a nikome nije promaklo to što je jedva usta "napućila" u poljubac, zbog čega su se čudno krivila, a upravo su za to okrivili ili filere ili botoks.

Kortni se nakon ceremonije presvukla u crni korset i mikro suknju sa crnim velom, a ponašanjem sa Travisom uspela je još jednom da zgrozi pratioce.

Kortni Kardašijan se nakon venčanja sa Travisom Barkerom presvukla u crni korset.
printscreen/instagram 

Ipak, mnogi su komentarisali da su ovog puta bili i finiji ako se uzme u obzir da su se samo dan pre ljubili i lizali pred ćerkama. Doduše, Travis se bukvalno zavukao svojoj supruzi pod suknju kako bi joj skinuo podvezicu, a sve to ovekovečila je na storijima njegova ćerka Alabama.

Kortni Kardašijan i Travis Barker zgrozili su sve ponašanjem na afterpartiju.
pritnscreen/instagram 

Kortni je dan pre venčanja prošetala u mini haljini sa crnim velom i plavim detaljima, a na probi venčanja bila je u prozirnoj crvenoj haljini.

LUK / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Slavni par organizovao večeru za porodicu

Bilo kako bilo, čini se da je Kortni prešla na "tamnu stranu", odnosno da ćemo do daljnjeg viđati nekada uzornu Kardašijanku u gotik izdanjima, a još neke fotografije sa venčanja pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Kortni Kardašijan udala se za Travisa Barkera na intimnoj ceremoniji u Italiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!