Od kako je uplovila u vezu sa Travisom Barkerom, svet je mogao da vidi neku drugu Kortni, potpuno drugačiju od one kakvom se predstavljala tokom svih ovih godina rijalitija "Keeping up with Kardashians".

Slobodnije se oblači i ponaša, a sa svojim, sada već suprugom, ne bira ni vreme ni mesto da razmenjuje nežnosti, ali na način koji više priliči spavaćoj sobi.

Čak i na crvenom tepihu i prestižnim svečanostima poput dodele Oskara, Kardašijanka nije mogla da se suzdrži, i okej, neko bi rekao - njen stvar, ali, kada privatni život prikazujete pred kamerama, a i vaša rođena deca imaju problem sa vašim postupcima, nekako se kritike ljudi čine opravdanim.

Kortni Kardašijan i Travis Barker ne biraju ni vreme ni mesto za razmenjivanje nežnosti.
Matt Sayles/A.M.P.A.S. / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kortni je u više navrata govorila kako se ona i Travis ne suzdržavaju pred njenom decom, kao i da želi da oni konačno vide kako izgleda "jedna zdrava veza puna ljubavi i strasti". Međutim, Kortni se na tom putu malo zanela, jer je fokusirana na svoju ljubav zaboravila da decu ipak treba pripremiti na određene stvari.

Kortni Kardašijan i Travis Barker razmenjuju nežnosti na svakom koraku.
Matt Cowan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tako su gledaoci svedočili histeričnom plaču 9-godišnje Penelopi nakon što joj je majka javila da se verila preko telefona, ali i situaciji gde Mejson uopšte nije želeo ni da joj se javi.

Glavni problem, prema mišljenju slavnih sestara i "mamadžerke" Kris bio je što deca misle da veridbom sa Travisom gube oca Skota, te da je Kortni trebalo pre svega da ih pripremi na neki način da može doći do samog čina, ali da to ne menja ništa kada je reč o Skotu Disiku koji je i ostaće njihov otac.

Kortni Kardašijan ludo je zaljubljena u Travisa Barkera.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Penelopi je veoma teško prihvatila veridbu, iako voli Travisa, a da još uvek ima poteškoće da prihvati majčinu novu vezu svedoči i nova epizoda "Kradashiansa" u kojoj Travis i Kortni nisu prestali da se ljube prilikom stonog tenisa.

Penelopi Disik veoma je teško pala veridba majke Kortni Kardašijan i Travisa Barkera.
prtinscreen/instagram 

Ali u trenutku kada se roker vratio u prostoriju, Penelopi je užasnuti povikala: "Mama, prekini više sa ljubakanjem".

pritnscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila ćerka Kortni Kardašijan.

Na to joj je Travis sramežljivo rekao da mu je žao, ali je Kortni insistirala "na samo još jednom poljupcu", a celu situaciju možete videti na 31. minutu.

"Šta je sa našim sertifikatima koje su nam dali", upitala ju je Kortni aludirajući na venčani list koji su potpisali. Međutim, i Rejn i Penelopi su nimalo oduševljeni odlučno rekli "Ne!".

Inače, u Kortninom i Travisovom domu često su i njegova deca iz prvog braka koja obožavaju novu maćehu, a i ona sama potvrdila je da voli da provode vreme zajedno. Ipak, sa njima često nije Kortnin najstariji sin Mejson, kog su paparaci u poslednje vreme češće uslikali sa ocem Skotom.

Mejson Disik najviše vremena provodi sa ocem Skotom.
The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Mejson, koji je i najstariji ne slaže se navodno sa životom svoje majke, i bira da se ne pojavljuje pred kamerama, a kako su pisali strani mediji, tugu zbog svega pronalazi u hrani, te su poslednje fotografije koje su se slučajno našle na jednom Insta storiju, a potom izbrisane brzinom svetlosti, zbunile sve one koji se sećaju kako je Mejson nekada izgledao.

Mejson Disik veoma se ugojio što su pokazale fotografije objavljene na jednoms storiju.
prinstscreen/instagram 

Zbog svega, Kortni su osudili još više, pogotovo jer svih ovoh godina deci navodno nije dozvoljavala da se hrane nezdravo, a od kako je u vezi, Mejson je svakodnevno na brzoj hrani.

Kortni Kardašijan su osudili jer je više fokusirana na Travisa, a manje na decu.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kortni se do sada nije obazirala na reči pratilaca i kritike, i veoma retko je pisala bilo šta na tu temu, a još njenih fotografija sa Travisom pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!