Znamo da su žene spremne na sve i svašta zarad lepote i mladalačkog izgleda, no čini nam se da je Kim Kardašijan "prešla igricu".

Naime, kako bi ispala duhvoti, Kim je priznala da bi bila u stanju da jede izmet ako bi je to održavalo mladom. Nije trebalo puno vremena da prođe a da ne uslede prozivke na drzštvenim mrežama na račun sumanute izajve Kim Kardašijan.

"Pokušaću sve. Kada biste mi rekli da bukvalno moram da jedem kakicu svakoga dana i da ću zato da izgledam mlađe, možda bih to i uradila", našalila se Kim.

kim kardašijan o nezi lica
Instagram 

Nakon njene izjave na mrežama su osvanuli brojni komentari i gifovi putem kojih je narod prozivao Kim.

"Mislim da ona to već i radi", "Ova žena svojim izjavama uništava mentalno zdravlje mladih devojaka", "Zašto bi neko izjavio ovako nešto", "Nisu dovoljne sve operacije, pa mora još i go*na da jede", samo su neki od komentara.

Ovom najavom Kim je najavila svoju liniju za negu kože "Skims", te su se tako pojedini pitali da li će njena kozmetička linij sadržati kakicu kao aktivni sastojak.

Kim je rekla i kako se veliki broj ljudi ponaša kao da im nije stalo do izgleda, te je za Times objasnila da se ona i te kako trudi oko svog izgleda.

"Ne ponašam se kao da mi je lako ili kao da je sve prirodno. Ne mogu da ne koristim bilo šta, koristim tretmane lica, tretmane matičnim ćelijama, lasere, sve je to posao", objasnila je Kim Kardašijan.

Enrico Di Virgilio / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Instagram Rijaliti zveda pokrenula je liniju za negu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!