Izgleda da je Kim Kardašijan u raspoloženju kada uživa u rekreiranju retro outfite slavnih žena koji su u svoje vreme bili itekako primećeni i vredni pažnje.

Čini se kao da Kim želi da oseti glamur Starog Holivuda, pa je tako nedavno za Met Galu odabrala da uskoči u pet miliona dolara vrednu haljinu Jean Louisa koju je nosila Merilin Monro 1962. godine.

Kim Kardašijan u haljini koju je nosila Merilin Monro.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Ovoga puta se približila 90-im godinama prošlog veka i izdanju slavne lepotice i glumice Monike Beluči.

Kim je na Instagramu podelila seriju fotografija na kojima pozira u ekscentričnom, senzualnom izdanju, iako zakopčana od glave do pete, a u kom smo pre tri decenije već videli slavnu Italijanku.

Reč je o kreaciji brenda Dolce&Gabbana, a zanimljivo je da ju je prvi put svetu pokazala Monika Beluči na reviji ove italijanske kuće i to još davne 1991. godine.

Da Kim transformacije u retro izdanjima diva zaista polaze od ruke, jasno je i na ovom primeru. Slavna Italijanka, tada tek 27-godišnjakinja, nosila je ovaj korset na apsolutno isti način kao i danas Kim, a starleta je čak iskopirala i Monikinu blago razbarušenu punđa frizuru.

kim kardašijan se obukla kao monika beluči.
Instagram 

Naime, rijaliti zvezda pokazala je svoje bujne obline i tanak struk u retro korsetu od bordo pliša, koji dolazi u kompletu sa oversized kaputom takođe od pliša. Kako bi bordo korset naročito bio potpuna zvezda outfita, ispod je ponela crne komade u vidu rolke, rukavica i helanki od likre.

Očekivano, ovo je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama, ali i podeljena mišljena. "Moraš da porazgovaraš sa svojim stilistom", "Ova žena mora da poradi na originalnosti", "Dobra je Kim, ali Monika je ikona", "Jedna je Monika, ali ti si odlično odradila zadatak", "Da li je već Noć veštica?", "Ovaj outfit gori", bili su samo neki od komentara u sličnom duhu.

S obzirom na to da su mišljenja podeljena, zanima nas kakvo je vaše? Odgovorite nam u anketi!