Nakon što je unazad nekoliko nedelja na reviji modne kuće Balenciaga bila od glave do pete obavijena žutom trakom s logotipom brenda, 41-godišnja Kim Kardašijan opet je odlučila da pomeri modne granice.

Name, ona je na Instagramu objavila seriju fotografija u izdanju kojim je potpuno dominirao neobičan model "farmerica". Potpuno isečenih nogavica model viđen na Kim delo su dizajnera Ludovica de Saint Sernina.

"Nisam siguran je li to neko spomenuo, ali čini se da imaš malu rupu na farmericama", našalio se jedan njen obožavatelj putem komentara, dok se drugi zapitao koliko je bilo teško obući ovakav model.

Po ceni od skoro 6.000 evra, ove nesvakidašnje farmerke prikzane se u sklopu aktualne kolekcije dizajnera predstavljene na reviji koju je sponzorisao Pornhub, a kako je izjavio u razgovoru za modnu "Vogue", celokupna kolekcija predstavljala je posvetu telu i senzualnosti.

Zavodljivi izgled stajlinga Kim je naglasila i korsetom od krokodislke kože brenda "No Sesso", a čije kreacije nosi i Džulija Foks, donedavna devojka njenog bivšeg supruga Kanje Vesta.

Džulija Foks dok je bila u vezi s Kanje Vestom
Veeren -Christophe Clovis / Bestimage / Profimedia