Taman kada pomislimo da smo videli sve i da Kim Kardašijan viče ni sa čim ne može da nas iznenadi, ona nas demantuje! Rijaliti zvezda ne prestaje da pomera granice i provocira publiku intrigantnim izdanjima, koja su toliko besmislena da postaju genijalna u svojoj banalnosti.

Kim Kardašijan boravi u francuskoj prestonici gde je u toku Nedelja mode, a danas se pojavila na reviji brenda Balenciaga, u čijim je kreacijama u poslednje vreme često viđamo.

Čelnici ove modne kuće napravili su svojevrsni spektakl od revije - modeli su kolekciju za jesen/zimu 2022/2023. godine pokazali na snežnoj pisti dok je po njima vejao lažni sneg.

Ipak, šou je ukrala Kim koja je iznenadila okupljene pojavivši se od glave do pete oblepljena u žutu samolepljivu traku sa logoom brenda.

kim kardašijan na balenciaga reviji na nedelji mode u parizu
Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia 

Kim Kardašijan je svoje obline bukvalno upakovala u lepljivu traku, kojom je obmotala svaki delić svog tela, a čak je i njena tašna bila oblepljena na isti način.

Kim je ovaj bizaran autfit upotpunila futurističkim naočarima za sunce, a kada je reč o kosi odlučila se za wet look.

Kim je privukla pažnju, ali i platila cenu, jer nije joj bilo ni malo prijatno u ovom izdanju, s obzirom na to da je jedva hodala i sve vreme se držala za stomak. Delovalo je kao da jedva diše, ali ako se setimo Met Gale i njenog look-a kada je bila zamotana od glave do pete, jasno nam je da ova žena svašta može da istrpi zarad promocije.

Njen izgleda izazvao je komentare na društvenim mrežama, kako negativne tako i pozitivne.

"Ovo je modni zločin", "Ona će sve uraditi zarad pažnje", "Kim izgleda kao voštana figura", "Ovo je neverovatno, genijalnost ove žene ćete tek pojmiti", "Ona je ikona", "Izgleda da je boli celo telo od ove trake", "A šta ako joj se ide u toalet", "Kako diše u ovome", "Jasno se vidi da joj nije ni malo prijatno", "Boli me dok je gledam", "Njoj sve dobro stoji"... samo su neki od komentara.

Perusseau - Da Silva / Bestimage / Profimedia Rijaliti zvezda u komadima brenda Balenciaga