Izgleda da se Kim Kardašijan teško odriče garderobe koju više ne nosi ili se jednostavno vodi onom da će se kad tad sve vratiti u modu. Zato je pre mnogo godina odučila da iznajmi skladište u kojem uredno čuva svu odeću koja joj u tom trenutku ne treba.

Golema prostorija prikazana je u novoj epizodi rijaliti programa, u kojoj se vidi da je odeća poslagana u kartonske kutije ili pak visi na vešalicama složena po nijansama i temi.

Kim je u svoje skladište svratila kako bi se podsetila ko je zapravo ona i kako bi pronašla svoj stil, koji tvrdi da je izgubila u braku s Kanje Vestom.

Upravo slavni reper odlučivao je šta će i kada njegova supruga obući, a Kim se tome nije protivila. Njega je smatrala većim modnim ekspertom, pa ga je slepo slušala.

TiKTok Ovde čuva više od 30.000 modnih komada koje više ne nosi

'Uvek sam imala Kanjea da me nauči o modi i usmeri. Znam da status moje veze s Kanjeom mnogima nije bio jasan, ali verujte i ja sam to godinama pokušavala da shvatim. Sada sam spremna da krenem dalje', rekla je Kim.

U prostranom skladištu odeće s Kim se našla njena desna ruka, PR Trejsi Romulus koja je otkrila kako njena klijentkinja ima sjajno pamćenje.

Kim je danas modna ikona
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, Kim se dobro seća kada je nosila koji komad odeće, kakvu je tada frizuru imala i kako je bila našminkana. Njen stil menjao se s godinama, a kako je izgledala modna evolucija Kim Kardašijan pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Kako se tokom godina menjao njen stil?