"OPSEDNUTA JE NJOM I TO SE JASNO VIDI" Važi za ikonu stila, a sada su ljudi otkrili koga Kim Kardašijan zapravo kopira

Popularna stranica na Instagramu objavila je u kome Kim Kardašijan pronalazi inspiraciju za svoje kombinacije. Naime, popularna zvezda divi se stilu Naomi Kembel, a šuška se da je i olice radila po uzoru na slavnu manekenku

Kim Kardašijan imitira Naomi Kembel
Profimedia 

Kim Kardašijan godinama važi za glavnu trendseterka, koja postavlja nove trendove, međutim nije oduvek bilo tako. Nekada su je prozivali zbog stila, danas se oko nje grabe, ali tek sada se otkrilo da je većina njenih kreacija zapravo kopija.

Kim Kardašijan nije krila da je inspirišu moćne žene poput Šer, međutim nikada javno nije govorila o tome da inspiraciju za većinu svojih look-ova nalazi u čuvenoj manekenki Noami Kembel.

Kim sve češće pribegava upravo starim izdanjima slavne manekenke, a to je postalo toliko uočljivo da je nedavno osvanula cela galerija kopiranih izdanja na Instagram stranici "Diet Prada.

"Konačno je neko primetio!", "Naomi u svemu izgleda bolje od Kim!", "Kada je ona uopšte bila originalna", samo su neki od komentara na račun Kim Kardašijan.

Kim je nedavno osvojila nagradu za soobu od stila 2021. godine
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bilo je i onih koju si primetili da Kim po svaku cenu pokušava da liči na Noami, ne kada je reč samo o stilu odevanja.

"Naomi nije uvek na modnoj pisti, nekada nosi komade koje je sama izabrala a Kim i to kopira. Uz to, pokušava da joj i lice liči na Naomino. Opsednuta je njom, to se jasno vidi", pisali su korisnici Instagrama.

I zaista, Kim Kardašijan se tokom proteklih godina dosta promenila, a kako je njena izgledala njena modna evolucija i transformacija kroz 50 fotografija, pogledajte u galeriji u nastavku teksta. Verujemo da će vam biti teško da je prepoznate na nekim starim zaboravljenim slikama.

Shutterstock Kako se tokom godina menjao njen stil?

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši