Britanska pevačica albanskog porekla, Rita Ora, nedavno je prekinula višemesečnu vezu s francuskim rediteljem Romanom Gavrasom, ali nije dugo patila. Razlog je postao brzo poznat, a radilo se o razdvojenosti tokom karantina.

Paru je bilo jako teško da održava vezu zbog strogih epidemioloških mera, ali ipak su navodno ostali prijatelji. Brzo nakon toga, Ritu su paparaci snimili u društvu novog dečka, oskarovca Taika Vaititija u Sidneju u kom boravi već neko vreme zbog poslovnih obaveza.

Čini se i kako strasti među parom ne nedostaje, ali postoji mogućnost da je to i zato što u krevet vole da dovode druge ljude.

Naime, prošle nedelje, golupčići su snimljeni na terasi njegove kuće kako razmenjuju nežnosti s poznatom glumicom Tesom Tompson nakon noći provedene u izlasku.

Rita se prvo ljubila sa svojim dečkom, a onda je počela da razmenjuje poljupce sa Tesom. Svi su se prvo pitali da li je u pitanju vežba za neki film, ali kasnije se videlo da se oni zaista zabavljaju u pripitom izdanju.

rita ora i tesa tompson
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U jednom trenutku, devojke su ostale same pa su samo nastavile da se maze, a reditelj im se kasnije ponovno pridružio i čitavo vreme nije skidao veliki osmeh s lica. Tesa je inače bila jedna od zvezda njegovog filma "Thor" čiji se nastavak trenutno snima u Australiji, a šuška se i kako se Rita uselila Taiku u vilu.

rita ora
Shutterstock 

Dotad je boravila u jednom luksuznom hotelu. Zanimljivo, reditelj je kasnije razmenjivao nežnosti s glumicom i kad Rite nije bilo. Šta se tu tačno događa, za sad znaju samo glavni akteri.