Pre samo par meseci, albanska pevačica Rira Ora našla se na udaru kritika kada je javno prozivala srpskog teniseraNovaka Đokovića. Podsetimo, ona je snimila video na kojem čeka da se na velikom bilbordu iza nje pojavi najava za novi album, ali je umesto toga "iskočila" fotografija proslavljenog teniskog asa, zbog čega je pevačica besno odmahnula rukom i prevrnula očima

Očekivano, reakcije nisu izostale, te su se ispod videa, osim komentara fanova koji su hvalili njene nove pesme, mnogi više zaređali oni koji su uputili podršku Novaku Đokoviću: "Nole je kralj", "Jedan je Nole", "Prvo Nole pa sve drugo"...

Rita Ora je prozivala Đokovića pre par meseci.
tiktok/ritaora 

Sada, 3 meseca kasnije, Rita je sedela upravo sa Đokovićem i razdragano ćaskala, kao da se nikad ništa nije desilo, dok je njen novopečeni muž, slavni reditelj i milijarder Taika Vaititi pratio finalni meč između Južne Afrike i Novog Zelanda, u okviru Svetskog prvenstva u ragbiju.

Pevačica koja je u prošlosti jasno pokazivala netrpeljivost prema Srbima, zagovarala slobodno Kosovo i pokazivala simbol dvoglavog orla, sada je bila mirna kao bubica pored Đokovića, te se smejala njegovim šalama, što je mnoge iznenadilo.

Rita Ora često je na meti kritika zbog stavova.
MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon objavljivanja fotografija, Rita Ora je u svojoj domovini naišla na veoma oštre kritike.

Rita Ora sa zastavom Srbije.
printscreen/tikTok 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se pevačica našla na meti oštrih kritika u Albaniji zbog Srbije. Pre nekoliko nedelja na Festivalu u Mađarskoj, momak iz publike joj je dodao srpsku zastavu, kojom se Rita ogrnula i nastavila nastup, misleći da je u pitanju mađarska zastava. 

"Iako podržavam svoje obožavatelje iz svih zemalja i kultura, želim jasno da dam do znanja da sam ponosna kosovska Albanka i da mi nije bila namera da omalovažavam svoje nasleđe, niti uznemirim svoj narod ili svoju porodicu", rekla je pevačica tada, a kako će se opravdati ovog puta, ostaje da vidimo. 

A OVDE možete pročitati i životnu priču Rite Ore, odnosno kako je izbegla sa Kosova i napravila svetsku karijeru.

Bonus video:

rita ora TikTok/ritaora

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!