Dani kada je pevačica Rita Ora "harala" svetskog muzičkom scenom, nažalost, daleko su iz nje. Iako godinama pokušava da se vrati u velikom stilu, čini se da joj to ne polazi za rukom, ali za to je sama kriva.

U jednom trenutku se o njoj u javnosti više pričalo zbog skandala koje je pravila nego zbog pesama, a to je uzelo svoj danak, o čemu će kasnije biti reč. 

Rita Ora dugo ne može da ubode hit.
IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako se činilo da su burna vremena iza nje, Rita se ne smiruje sa provokacijama, a ovog puta njena meta bio je Novak Đoković. 

Naime, pevačica se nalazi u Engleskoj, gde je pozirala ispred digitalnog reklamnog panoa koji najavljuje njen novi album, a kad se u reklami pojavio slavni srpski teniser, okrenula se, prevrnula očima i besno odmahnula rukom.

rita ora TikTok/ritaora

Očekivano, reakcije nisu izostale, te su se ispod videa, osim komentara fanova koji su hvalili njene nove pesme, mnogi više zaređali oni koji su uputili podršku Novaku Đokoviću: "Nole je kralj", "Jedan je Nole", "Prvo Nole pa sve drugo"...

Rita Ora je ponizila Đokovića.
tiktok/ritaora 

Rita na komentare nije reagovala, a nije isključeno ni da je to sve urađeno namerno s obzirom da je znala da će to izazvati hype, što je neretko, proveren način da se o određenoj temi priča. U isti mah, nije joj strano ni da provocira Srbe i zalaže se za nezavisno Kosovo, te je čak u više navrata rukama pokazivala simbol dvoglavog orla. 

Rita Ora godinama nema hit.
Instagram 

Ritin buran ljubavni život koji ju je koštao karijere

Rita je svojevremeno bila u vezi sa Robom Kardašijanom koji je u nju bio zaljubljen do ušiju. Ipak, ona njihovu vezu nije shvatala ozbiljno, te ga je više puta prevarila, što je Rob izneo javno.

Rob je bio zaljubljen u Ritu.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Afera sa Džej Zijem

Malo potom u život Rite Ore potom je ušao Džej Zi i ona je veoma brzo postala njegova štićenica. Reper i suprug kraljice popa Bijonse veoma brzo je Albanku vinuo u zvezde i napravio od nje veliko ime, međutim, nakon 7 godina uspešne saradnje usledili su problemi.

Džej Zi je od Rite Ore napravio zvezdu.
Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Rita je u jednom trenutku tužila izdavačku kuću sa kojom je potpisala ugovor sa 18 godina jer nisu ispoštovali dogovore. Pevačica je tvrdila da je "zapostavljena" od strane kompanije kada se reperov menadžment povukao i Tajlad preuzeo posao, ostavivši je sa manje sredstava.

U isto vreme, odigrao se skandal koji je na neko vreme stavio tačku na njenu karijeru. Naime, Bijonse je objavila album "Lemonade" u kojem je otkrila da ju je Džej Zi varao, a prva "osumnjičena", odnosno "Becky with a good hair" bila je niko drugi do Rita Ora. Svi su bil ubeđeni da je mlada pevačica "uskočila u krevet Džej Ziju", te da je to razlog što je njena karijera tako cvetala.

Kada je Bijosne "zavrnula slavinu" i uslovila ga razvodom, Džej Zi se navodno povukao i ostavio Ritu na cedilu. Nažalost, nakon toga usledile su teške godine sa pevačicu sa balkanskim korenima. O njoj se pisalo, ali u negativnom kontekstu, a najviše je u žiži bio njen ljubavni život.

Često menjala momke

Često je menjala momke, a romanse jedva da su trajale godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kelvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje, baš kao i njen sadašnji suprug, sa kojim, kako kažu izvori bliski paru "često ima "grupne odnose", što su i potvrdile neke paparaco slike.

Rita Ora voli grupne odnose.
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Sreću je našla kraj milijardera Taike Vaititija, poznatijeg kao Dejvid Koen. Rita i Taika u vezi su godinu i po, a svoj zajednički debi na crvenom tepihu imali su na premijeri filma "The Suicide Squad" u Los Anđelesu u avgustu 2021. 

Rita Ora se skrasila kraj milijardera.
Instagram 

Mnogi su mišljenja da se sada vraća u muziku upravo zbog reditelja "Thor-a", "Avengersa", ali i "James Bonda", koji je odlučio da uloži u njenu karijeru, a da li će se to isplatiti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!