Poznati DJ Kalvin Haris ovih dana uživa na Ibici gde je nedavno kupio imanje, a društvo mu pravi njegova nova devojka, voditeljka Vik Houp. Par je privukao veliku pažnju, pre svega njegova lepša polovina, koja se potpuno opustila na plaži.

Kalvin i Vika su pred svima razmenjivali nežnosti, a voditeljka je u jednom trenutku rešila da se skine u toples, ne mareći za znatiželjne poglede.

kalvin haris sa devojkom na ibici
IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Par je u vezi nekoliko meseci, pisalo se i o njihovoj veridbi, a strani mediji navode da je lepa voditeljka Kalvina Harisa odbila kada je imala 19 godina i kada on nije bio toliko popularan, jer nije bila impresionirana njegovim izgledom.

vik je britanska voditeljka
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Kalvin je pre nekoliko meseci napravio zaokret u svom životu i karijeri - popularni DJ postao je farmer nakon što je kupio farmu od 138 hektara.

Kalvin je doneo odluku da se udalji od života pod reflektorima, a 2020. prodao je svoje dve vile po ceni od nekoliko miliona funti u Los Anđelesu. Imanje koje je kupio je najveća organska farma na Ibici koja proizvodi voće, povrće, jaja, vina i nudi i mogućnost organizovanja raznih događaja pa čak i venčanja.

Inače, pre zanosne Vik, Kalvin je ljubio mnoge poznate dame.

2013. popularni DJ bio je u vezi sa rusko-američkom manekenkom Anom Vajalitsinom.

Iste godine, Kalvin je imao romansu sa pevačicom Eli Goudling, s kojom je inače i sarađivao. Par je bio zajedno svega par meseci.

Od 2013. do 2014. Kalvin je bio u vezi sa pevačicom Ritom Orom.

2015. Haris je uplovio u romansu sa Tejlor Svift, s kojom je bio u vezi godinu dana.

2016. nakon raskida sa Tejlor bio je u kratkoj vezi sa američkom pevačicom Tinaše.

Nakon toga, bio je sa Arikom Volf. Par je 3 godine imao on/off vezu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!