Pop kraljica Madona nedavno je raskinula četverogodišnju vezu s mlađahnim 28-godišnjim Ahlamalikom, a kao razlog raskida navela je nedovoljno vremena za druženje odnosno da mu se ne može dovoljno posvetiti zbog posla.

Međutim, izgleda da pevačica ne troši previše vremena na tugovanje jer je u nedjelju uhvaćena s nepoznatim muškarcem, a nekoliko zajedničkih fotografija bili su dovoljno dobar razlog da strani mediji krenu sa šuškanjem o novoj romansi.

Iako još uvijek nisu potvrdili ljubavnu vezu, strani mediji pišu kako je pop diva ponovo uhvatila mlađeg muškarca. Nije poznato ko je tajni muškarac, ali jedno je sigurno – u Madoninom društvu osmeh nije skidao s lica.

madona s novim dečkom
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Madona je pre nekoliko mjeseci raskinula dugogodišnju vezu s Ahlamalikom s kojim je počela da izlazi nakon što ga je upoznala na svojoj turneji Rebel Heart.

U to vreme bio je jedan od plesača na turneji, a o vezi se oglasio i njegov otac Dru Vilijams koji je stao u obranu sina i rekao kako ljubav ne poznaje granice nakon što su ga mnogi napali zbog razlike u godinama.

„On živi lud život i jako sam srećan zbog njega“, rekao je tada.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Madona raskinula s dečkom

Izvor za američke medije izneo je neke detalje o njihovom odnosu, koji više nije romantične prirode.

"Madonna se odlučila za užurban društveni život i viđala se s prijateljima/icama i obitelji nakon raskida. Ona ima prepun raspored, radi na svom nadolazećem biografskom filmu, novoj muzici i brine o svojoj o svojoj porodici, a stvari s njenim dečko su zakomplikvoale.  Između njih je i dalje puno ljubavi, ali odlučili su da se razdvoje", rekao je izvor blizak pevačici.

Još uvijek su u dobrim odnosima, zajedno su proveli mesece na turnejama i u izolaciji tokom pandemije, a kako mediji prenose, nedavno se iselio iz njenog doma na Beverli Hilsu.

pritnscreen/instagram, DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia Pop kraljica dala je preko 200.000 dolara na intervencije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!