Ako ste mislili da Madona bizarnim ponašanjem više nikoga ne može da iznenadi - prevarili ste se. Nekada najveća pop zvezda poslednjih godina kao da je izgubila dodir sa realnošću, a iako i dalje ima veliko broj fanova koji je podržavaju u svemu, daleko je više onih koji se mole za dan kada ćemo ponovo videti onu staru Madonu.

Nažalost, nakon njenog poslednjeg poteza, više je nego jasno da taj dan verovatno nikad neće doći. Naime, pevačica je najavila svoju novu NFT kolekciju, na kojoj je radila sa umetnikom, dizajnerom i animatorom pod imenom Beeple, a čije ste bizarne snimke verovatno videli do sada na mrežama.

Madona je najavila 3 videa od kojih se ne zna koji je eksplicitniji. Pevačica je u animiranim mini filmovima poput "Mother Creation", odnosno "Majke Stvaranja", a gledaoci u jednom trenutku mogu da vide i krupan kadar njene vagine, kao i momente kada iz nje izlaze krvave gusenice, leptiri, ili pak trenutak kada "rađa" granu, a potom i drvo.

Filmovi su na prodaju i to se trguje kriptovalutama, a sve što se skupi daće se u humanitarne svrhe.

Madona je novim snimcima šokirala javnost.
printscreen/beeple 

"Želela sam da istražim koncept stvaranja, ne samo na način kako dete dolazi na svet iz vagine majke, već i na koji način umetnik "rađa" svoju kreativnost", rekla je Madona u zvaničnom saopštenju.

Nažalost, snimci su dočekani na nož od strane publike, pa čak se i samo nadmetanje na aukciji odvija poprilično sporo. Mnoge su eksplicitni snimci uznemirili, dok su ih drugi opisali kao "gadne", "preterane", "očajnički potez"... Doduše, snimci su privukli pažnju fiktoseksualaca, odnosno ljudi koje uzbuđuju odnosi sa biljkama.

Madonu su mnogi osudili zbog smimaka, i nazvali ih "lošim pokušajem umetnilkog izražavanja".

"Jezivo", "Gadno", "Marš sa ove planete", "Ti si poremećena osoba", "Problemi se leče kod psihijatra, ne ovako", "Prvo se ne miri da stari, a sada bi da rađa, ima čudne fetiše", "Bizarno", "Izgubila si poštovanje svih", "Zašto bi iko želeo da gleda Madoninu vaginu", "Bolesnica", "Tehnologija je greška"... samo su neki od komentara.

Madona u novom snimku rađa drvo.
pritnscreen/beeple 

Inače, svaki element u mini filmovima ima svoje značenje. Tako su leptiri simbol nade i najlepše stvorenje u prirodi, odnosno "metafora sveta koji samog sebe sagoreva u post-apokaliptičnoj sceni bez nade da postoji život, pa ipak, događa se".

"Nastavljamo da dajemo život nevezano kakva se destrukcija događa oko nas", dodala je Madona. "Možemo da radimo šta hoćemo, ali postoje posledice i priroda će uvek pobediti na kraju", završila je Madona, a neke od šokantnih scena pogledajte u galeriji ispod:

prtinscreen/beeple Madona je objavila 3 bizarna animirana filma sa njenim likom, a zarada od prodaje ide u humanitarne svrhe.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!