Madona ne prestaje da privlači ponašanju svojim izgledom i skandaloznim ponašanjem. Taman kada pomislimo da se kraljica popa možda barem malo smirila, ona nas iznenadi novim ispadom.

Slavna pevačica mesecima unazad u žižu javnosti dospeva zbog golišavih fotografija koje deli na mrežama, kao i zbog preteranog obrađivanja slika. Njen video koji je nedavno podelila na TikToku izazvao je zabrinutost fanova.

Naime, Madona je uoči dodele Gremi nagrada objavila video u kojem je pozirala u providnoj majici, i u kojem smo mogli da vidimo kako se unosi u kameru.

Zatim je došla do tačke kada je svoje lice snimila u krupnom kadru, a zatim je skupila usne i pomerila ih u pokretu ljubljenja.

 Madonin video zabrinuo je mnoge njene obožavatelje, a pojedinci su izrazili i žaljenje.

"Ovo je žalosno", "Njoj definitivno treba pomoć", "Šta se dešava sa Madonom", "Jesi li dobro?", "Ovo je uznemiravajuće", "Neka neko pomogne ovoj ženi", "Uplašila sam se od ovog prizora", samo su neki od komentara. Pored toga, bilo je i kritika na račun njenog izgleda i preteranog korišćenja filera i botoksa.

Madona je novim snimkom mnoge zabrinula
TiKTok 

Previše botoksa, plastične operacije i preterano korišćenje filtera doveli su do toga da Madona danas ne liči na sebe. Kada pogledate njene slike s početka karijere, kao i slike nastale pre 10-ak godina, ali i one danas, gotovo da je reč o potpuno drugoj osobi.

Madona je imala nekoliko intervencija od početka karijere pa sve dosad
ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Već 1995. godine dogodio se prvi fejslifting. Potom pet godina kasnije, pa sve do 2010. godine Madona je radila prve verzija onoga što su danas poznati kao fileri, ali početkom milenijuma jedini filer koji je dozvoljen je kolagen filer.

Pop kraljica je preko 200.000 dolara potrošila na operacije
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, stvari se ozbiljnije menjaju od 2010. godine kada je pevačica već radila danas veoma popularne filere koji su joj napravili "pufnastiji" oblik lica. Do danas se ne mogu nabrojiti intervencije koje je Madona imala. Potrošila je preko 200.000 dolara na operacija, a kako se menjala kroz godine, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Koliko se kraljica popa promenila od početka karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Madona pokazala lice bez filtera youtube/screenshot/madonna