Madona je nedavno objavila novi video za svoju hit pesmu "Frozen" iz 1998. godine.

Nova verzija poznate pesme objavljena je 25 godina nakon izvorne verzije, a pevačica sa 63 godine izgleda neverovatno. Međutim, neki obožavatelji pokušavaju da odgonetnu kojim estetskim i hirurškim zahvatima se pevačica podvrgla da izgleda tako mlado.

Madona nikada nije priznala da je radila neki zahvat na licu ili drugom delu tijela, ali mnogi sumnjaju da je stavljala kolagenske implantate u lice kao i da je radila botoks ili hemijski piling lica protiv starenja.

Kolumnistkinja magazina "Closer", Amar Šude tvrdi da je Madona napravila brojne kozmetičke "izmene" na licu.

"Rekla bih da je Madona definitivno imala ugrađene neke pojačivače kože za poboljšanje kvalitete, nešto poput Profhila, ili možda čak laserske tretmane", tvrdi Amar. 

"Ona je definitivno pazila na svoju kožu što ju je posledično učinilo mlađom - ti kozmetički tretmani učine da vaša koža ne izgleda kao da joj fali kolagena ili elastina", dodala je.

osim toga što je imala intervencije, madona se fotošopira do neprepoznatljivosti
Instagram 

Podizanje zadnjice

Godine 2019., nakon nastupa u njujorškom Stonewall Innu, nagađalo se da je stavila implante u zadnjicu.

Postupak se koristi za poboljšanje konture, veličine i/ili oblika zadnjice te za poboljšanje oblika i tonusa temeljnog tkiva koje podupire kožu i masnoću na dnu same zadnjice.

Kao i svaka operacija, poboljšanje zadnjice ne dolazi bez rizika - zapravo, moglo bi biti rizičnije od većine kozmetičkih postupaka.

doktori tvrde da je madona ugradila implante u zadnjicu
Instagram 

Šta je Madona rekla o plastičnoj hirurgiji?

Poznata pjevačica nikada nije potvrdila ili demantovala plastične operacije i odbija da o tome razgovara. Madona je 2012. rekla novinarima: "Svakako nisam protiv plastične hirurgije. Međutim, apsolutno sam protiv toga da se o tome raspravlja."

Odgovarajući na izvještaje iz 2019. u kojima se pisalo o njenim implantima u zadnjici. Madona je u objavi na Tviteru napisala: "Očajnički ne tražim ničije odobrenje... i imam pravo na slobodno delovanje nad svojim telom kao i svi drugi!"

madona nekada i danas
Profimedia, Instagram 

Neutvrđeni broj operacija

Nedavno su je paparaci snimili u večernjem izlasku u poznati restoran u Los Anđelesu, kada je bila u društvu nepoznatog muškarca.

Jedva prepoznatljiva kraljica nosila je kratki šorts i crni čipkani top, preko čega je obukla narandžasti džemper. Madona je nosila mrežaste čarape kojima je pokazala vitke noge i u 63. godini, i visoke čizme od lateksa, a outfit je upotpunila bogatim nakitom i velikim sunčanim naočarima. Međutim, ni naočare nisu uspele da sakriju potpuno izobličeno lice omiljene pevačice.

madona snimljena pre nekoliko dana u los anđelesu
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Šta kaže plastični hirurg?

Iako zbog posebnog načina ishrane pop kraljica i danas ima zategnuto telo, njeno je lice daleko od prirodnog. Zahvate na Madoninom licu analizirao je poznati plastični hirurg Geri Linkov koji je otkrio da je Madona kroz nekoliko decenija korigirala svoje lice raznim estetskim zahvatima.

Madona je imala niz intervencija iako ne želi da priča o tome
London Entertainment / Shutterstock Editorial / Profimedia 

On procenjuje da je od 1982. godine radila tri fejsliftinga, tri puta podigla obrve, a dva puta kapke, operisala podočnjake, kao i da je puno puta ubrizgala filere. Hirurg ne isključuje ni činjenicu da je radila i na implantima vilice, ali i da je uklonila višak masnoće. Takođe se navodi da je ugradila silikone u grudi.

madona je silikone ugradila i u grudi
pritnscreen/instagram 

Šuška se da je preko 200 hiljada dolara dala na operacije, a iako je očigledno da je išla pod nož, Madona je uvek odbijala govori o zahvatima kojima se podvrgla ne bi li, barem na koži, zaustavila vreme.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Koliko se kraljica popa promenila od početka karijere


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!