Nije tajna da je Madona nizom plastičnih operacija potpuno promenila izgled, ali javnost i dalje ne prestaje da se iščuđava njenom pojavom.

Madonu su pre nekoliko dana dežurni paparaci uhvatili u večernjem izlasku u poznatom restoranu u Los Anđelesu u društvu nepoznatnog muškarca.

Jedva prepoznatljiva kraljica popa obukla je kratak šorts i crni top s čipkastim korsetom preko kog je ponela i narandžasti kardigan. Nosila je mrežaste čarape, u kojima je pokazala vitke noge čak i u 63. godini, i glomazne čizme od lateksa, a outfit je upotpunila bogatim nakitom i velikim sunčanim naočarama.

Madona u izlasku sa nepoznatim muškarcem.
Maciel / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ipak, čini se da ni sunčane naočare nisu usprele da sakriju njeno potpuno izobličeno lice. Iako zbog posebnog načina ishrane pop kraljica i danas ima zategnuto telo, njeno lice je daleko od prirodnog.

madona nekad i sad
Profimedia, Instagram 

Komentari nisu izostali, i nažalost, ponovo su bili sve samo ne pozitivni.

"Ovo se ne očekuje od jedne kraljice popa", "Ovo je toliko tužno šta pravi od sebe", "Faca joj se promeni posle svake nove operacije", "Madona se baš ne miri sa starenjem", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati na mrežama.

Zahvate na Madoninom licu analizirao je poznati plastični hirurg Geri Linkov koji je otkrio da je Madona kroz decenije korigirala svoje lice raznim estetskim zahvatima.

madona je lic euništila plastičnim operacijama.
Instagram 

On procenjuje da je od 1982. godine napravila tri faceliftinga, tri puta podigla obrve, a dva puta kapke, kao i da se dosta puta podvrgla ubrizgavanju filere. Hirurg ne isključuje ni činjenicu da je radila i vilicu i vrat, kao i da je uklonila višak masnoće.

Iako je očigledno da je išla pod nož, Madona je uvek odbijala da govori o zahvatima kojima se podvrgnula ne bi li, barem na koži, zaustavila vreme.

Redovni estetski zahvati su je doveli do neprepoznatljivosti, a kako danas izgleda Madona pogledajte u galeriji.

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Koliko se kraljica popa promenila od početka karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!