Madona je nakon tri godine veze ponovo, što se kaže - "single, and ready to mingle". Pevačica je stavila tačku na odnos sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, a iako izvori bliski nekadašnjem paru tvrde da su ostali u dobrim odnosima, te da nije bilo "zle krvi", poslednji Madonin stori govori drugačije.

Ona je malo nakon što su se vesti o raskidu pojavile u medijima napisala na Instagramu:

"Karma je rekla svoje: kada neko u tvom životu nije pravi za tebe... Bog će ga neprestano koristiti da te povredi dok ne postaneš dovoljno jak da ga pustiš."

Madona je stori očigledno posvetila sada već bivšoj ljubavi.
printscreen/instagram 

Svima je bilo jasno da je aludirala na svog bivšeg, te da stvari nisu tako bajne i sjajne kako je najpre predstavljeno.

Od samog početka veze mnogima je prvo razlika u godinama bila ono što bode oči. Zbog svega su ih često u javnosti "častili" pogrdnim komentarima poput da su "kao baba i unuk", međutim, dugo se na negativne komentare nisu obazirali. Naprotiv! Mnogo puta prelazili su sve granice ukusa lascivnim ponašanjem, neobičnim i bizarnim poklonima.

Madona i njen d ečko zgražavali su javnost ponašanjem.
Instagram 

Kraljica popa delovala je zaljubljeno i srećno, međutim, da stvari nisu najbolje prvi put se videlo još pre nekoliko meseci, na odmoru, kada Madona nije skrivala loše raspoloženje i čudno reagovala na bilo šta što bi joj mlađani dečko rekao, a što nije promaklo paparacima.

Da stvari nisu najbolje u vezi videlo se još pre nekoliko meseci kada je Madona bila na odmoru sa dečkom.
W8 Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par se zapravo, prema rečima izvora, razdvojio još tokom karantina.

"Madona se bacila u užurbani društveni život i viđala se sa prijateljima i porodicom nakon raskida. S Ahlamalikom su se stvari odvijale već neko vreme. Ima puno ljubavi između njih, ali za sada su odlučili da se razdvoje. Još uvek su u dobrim odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mestima sa svojim životima. Zajedno su proveli mesece na turneji i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njenog doma. S obzirom da su oboje radili na drugim stvarima, bilo je teško održati vezu", tvrdi izvor za The Sun.

Madona je trenutno zaokupirana poslovnim obavezama.
Instagram 

Inače, Madona je u vezu sa svojim rezervnim igračem Ahlamalikom Vilijamsom ušla krajem 2018. godine, a upoznali su se još 2015, kada ga je lično izabrala kao jednog od plesača na njenoj turneji. Od trenutka kada su uplovili u vezu, retko su se razdvajali, a Ahlamalik ju je svuda pratio u stopu.

Madona je bivšeg dečka plesača upoznala na turneji 2015. godine.
pritnscreen/instagram 

Zajedno su išli i na, takozvana "spiritualna putovanja", te redovno konzumirali opijate, a pevačica se trudila da mu parira, kako kada je u pitanju stil oblačenja, tako i kada je reč o ponašanju.

Madona je sa bivšim dečkom redovno konzumirala opijate.
pritnscreen/instagram 

Sada je par rešio da se razdvoji, a Ahlamalik se i iselio iz njenog doma. Da li će ipak doći do pomirenja, ili je Madona "okrenula novi list", ostaje da vidimo, a do tada, podsetite se nekih upečatljivih izdanja bivšeg para.

pritnscreen/instagram Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom dečkom nakon tri godine veze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!