Madonina ćerka Lurdes Leon zablistala je u novoj kampanji brenda Mugler u korsetu nalik onome kakav je njena majka nosila devedesetih godina, čime je luksuzna kuća pokazala da u svom radu neguje futurističnost i retro vibe.

Madonina ćerka je prema sopstvenim rečima presrećna zbog ovog modnog snimanja, koje se odvijalo u Španiji i Francuskoj, a zanimljivo je da je u kampanji učestvovala i srpska manekenka Nataša Vojnović.

Odevni komad koji u velikoj meri podseća na korset njene mame, kreaciju Žan Pol Gotjea kojem je Madona bila velika muza, pokazao je da je Lurd zapravo majčin klon i da od genetike ne može pobeći.

Madona u korsetu 1990.
Profimedia 

  Iako je javna ličnost i od malena je u svetu poznatih, mnogi vale njen nastup, kao i to da se fantastično snašla pred kamerama, ali čini se da je i to nasledila od svoje poznate majke.

Zanosna brineta koju je kraljica popa dobila u vezi sa koreografom Karlosom Leonom- i očeva genetika dolazi do izražaja jer je harizmatična poznata naslednica veoma talentovana za ples, a njena pojavljivanja uvek privlače mnogo pažnje jer u sebi nosi neku buntovničku energiju koju je teško ne primetiti.

madona sa ćerkom.
MOSA / Backgrid UK / Profimedia 

Sa ispadaima poput maljama ispod pazuha pokazala je da je spremna i javno da prkosi obaveznoj depilaciji koji se nametnuo kao standard lepote.

Voli da se razlikuje i nikako ne spada u okvire uobičajenog. Po mnogo čemu podseća na majku, a znajući sve poteze slavne Madone, mnogi strepe od sledećih koraka mlade Lurd.

Madona pored ćerke Lurd ima još petoro dece- sina Roka iz braka sa rediteljem Gajom Ričijem i četvoro usvojene dece, a još ćerke koja voli da privlači pažnju javnosti ekstravagantnim izdanjima pogledajte u galeriji:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!