Šta reći na Madonino ponašanje poslednjih godina? Taman pomislimo da ne više ne može da nas iznenadi, a ona ponovo pomeri granice ostavljajući ceo svet u šoku. Bilo da su u pitanju filteri, intervencije, botoks, fotografije na kojima otkriva određene delove tela, ili snimci na kojima joj iz intimnih delova raste drveće i izlaze bube, nekadašnja pop ikona ne bira načine kojima privlači pažnju.

Poslednji postupak u nizu vratio je u žižu njen sukob sa 50 Centom koji ju je već jednom javno kritikovao zbog lascivnih fotografija. Naime, Madona je na Instagramu objavila fotografiju svog međunožja, dok je lice sakrila iza "zunzara" naočara, a slavni reper nije propustio priliku da je javno potkači.

On je podelio njenu objavu uz komentar: "Nadam se da te tako raskrečenu nije fotografisao neko od tvoje dece".

"Može li joj neko reći da iskulira molim vas", dodao je 50 Cent, a sa njim su se složili i brojni fanovi.

50 Cent isprozivao je Madonu nakon nove objave.
pritnscreen/instagram 

Doduše, bilo je i onih koji su 50 Centa podsetili na pređašnji sukob sa nekadašnjom prijateljicom, kada je uradio sličnu stvar, a nakon javnog Madoninog odgovor, brže-bolje joj se izvinjavao.

50 Cent već je došao u konflikt sa Madonom.
Shutterstock 

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da novim fotkama pevačica traži novog dečka, nakon što se saznalo da je ostavila nekadašnjeg, inače 35 godina mlađeg izabranika, plesača Ahlamalika Vilijamsa.

Ona je malo nakon što su se vesti o raskidu pojavile u medijima napisala na Instagramu:

"Karma je rekla svoje: kada neko u tvom životu nije pravi za tebe... Bog će ga neprestano koristiti da te povredi dok ne postaneš dovoljno jak da ga pustiš."

Svima je bilo jasno da je aludirala na svog bivšeg, te da stvari nisu tako bajne i sjajne kako je najpre predstavljeno.

Madona zgražava javnost svojim ponašanjem.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Od samog početka veze mnogima je prvo razlika u godinama bila ono što bode oči. Zbog svega su ih često u javnosti "častili" pogrdnim komentarima poput da su "kao baba i unuk", međutim, dugo se na negativne komentare nisu obazirali. Naprotiv! Mnogo puta prelazili su sve granice ukusa lascivnim ponašanjem, neobičnim i bizarnim poklonima. Međutim, kako izvori bliski pevačici tvrde, par se rastao još tokom karantina.

pritnscreen/instagram Madona je raskinula sa 35 godina mlađim dečkom dečkom nakon tri godine veze.

"Madona se bacila u užurbani društveni život i viđala se sa prijateljima i porodicom nakon raskida. S Ahlamalikom su se stvari odvijale već neko vreme. Ima puno ljubavi između njih, ali za sada su odlučili da se razdvoje. Još uvek su u dobrim odnosima i nema ljutnje, ali su na različitim mestima sa svojim životima. Zajedno su proveli mesece na turneji i u izolaciji, ali sada se on odselio iz njenog doma. S obzirom da su oboje radili na drugim stvarima, bilo je teško održati vezu", tvrdi izvor za The Sun.

Madona je ostavila 35 godina mlađeg dečkai već traži novog.
pritnscreen/instagram 

Ipak, Madona je spremna za novu ljubav, o čemu su takođe nedavno pisali strani mediji, a čak je i naredila svom PR timu da joj nađu "novo mlado meso". Uslovi su navodno da mora da bude barem 30 godina mlađi, te da mora da bude atraktivan, i da ispunjava sve njene hirove.

Pojedinci su se očigledno setili toga, te su sada, ispod novih fotografija pisali da "slikama međunožja traži novog dečka", a da li će joj uspeti, ostaje da vidimo. Do tada, pogledajte koliko se pevačica promenila tokom svih ovih godina:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Koliko se kraljica popa promenila od početka karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!