Albanska pevačica Rita Ora napravila je haos na mrežama nakon što se pojavio njen snimak sa SZIN festivala u Mađarskoj.

Dok je pevala najveće hitove ona se ogrnula srpskom zastavom koju je dobila, a iako se lako moglo pomisliti da nije znala koja država je u pitanju, pevačica je u jednom trenutku pogledala čije obeležje drži u rukama, i potom je prebacila preko ramena. 

Sve ovo ne bi bilo ništa čudno da Rita Ora nije još 2015. proglašena za počasnu ambasadorku takozvane države Kosovo, kao i da je svojevremeno razbesnela Srbe kada je zahtevala da "Apple" uvrsti Kosovo na njihovu mapu.

Rita Ora sa srpskom zastavom.
printscreen/tikTok 

Rita je nedavno podigla ogormnu prašinu i kada je, prema mišljenju nekih, ponizila Novaka Đokovića. 

Naime, pevačica je pozirala ispred digitalnog reklamnog panoa koji je trebalo da najavi njen novi album, a kad se u reklami pojavio slavni srpski teniser, okrenula se, prevrnula očima i besno odmahnula rukom.

Rita Ora ponizila Novaka.
tiktok/ritaora 

Očekivano, reakcije nisu izostale, te su se ispod videa, osim komentara fanova koji su hvalili njene nove pesme, mnogi više zaređali oni koji su uputili podršku Novaku Đokoviću: "Nole je kralj", "Jedan je Nole", "Prvo Nole pa sve drugo"...

Rita Ora se našla na meti kritika.
Instagram 

Zato ne čudi što je Rita i sad izazvala lavinu reakcija. "Šta je bre ovo", "Rita Srpkinja", "Ne razumem zašto se Albanci bune. Ispoštovala je kako treba", "Nemoguće, mora da nije prepoznala koja zastava je u pitanju", samo je delić koji se mogao pročitati, a onda su se oglasili i Albanci koji pozivaju da se Riti zabrani ulazak na Kosovo.

Poruču joj da je "izdajnik", a Rita sada tvrdi kako nije znala da su joj dali srpsku zastavu.

Kako tvrdi, da je u pitanju zastava Srbije videla je tek kada je sišla s bine, kao i da je ona ponosna Albanka, te da nikada ne bi iskazala nepoštovanje prema svom narodu.

"Tokom nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan fan mi je uručio zastavu. Zbog jakog svetla koje mi je išlo direktno u oči nisam jasno videla čiju zastavu držim. Kada sam sišla s bine videla sam da je srpska, a ne mađarska zastava", poručila je Rita za lokalne medije i dodala:

"Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili porodicu".

Bonus video:

rita ora TikTok/ritaora

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!