Nakon osam meseci medijske ilegale i apsolutnog odsustva sa mreža, Rob Kardašijan vratio se na Instagram i za to je imao poseban povod. Poznato je da se nakon drame sa bivšom ženom Blek Čajnom potpuno povukao iz javnosti, naročito nakon prljave brakorazvodne parnice i njene tužbe ka sestrama Kardašijan (koju je izgubila). 

Rob je bio posvećen ćerkici Drim koju je dobio sa Čajnom, i nad kojom ima većinsko starateljstvo, a interesantno je da mu u njenom odgajanju najviše pomaže Kloi, sa kojom je od čitave porodice i najbliži uprkos trzavicama. 

Rob i Kloi Kardašijan su veoma bliski.
printscreen/instagram 

Kloi nijednog trenutka nije odvajala Drim od svoje dece, te ju je često vodila sa sobom na putovanja, u Diznilend, na radionice, te joj je čak i organizovala raskošne rođendanske zabave. 

Rob nikada nije krio koliko je zahvalan na tome, a koliko Drim voli svoju tetku koja joj je zapravo možda i jedina majčinska figura potvrdio je i crtež devojčice za 8. mart. 

Drim Kardašijan je nacrtala Kloi za 8. mart.
Instagram/khloekardashian 

Kloi je podelila crtež Drim na kom je nacrtala svoju tetku kao balerinu uz reči: "Volim te Koko". Rob se oglasio ispod objave prvi put nakon više meseci napisavši: "Oh, Drim" uz emodžije koji se smeju i plaču, čime je bilo jasno da je raznežila svog oca

Rob Kardašijan se raznežio na crtež ćerke.
Instagram/khloekardashian 

Naravno, komentari nisu izostali. "Neverovatno je lepo što Drim toliko voli svoju tetku", "Kloi je ovoj devojčici poput majke", "Rob je srećan što ima ovakvu sestru", "Ne postoji zabavno dešavanje na koje Kloi pored svoje dece nije vodila i Drim. Svaka čast. Drim ima majku - Kloi", "Blek Čajna bi mogla da uči od Kloi", "Drim je sigurna dok je Kloi tu", pisali su ljudi oduševljeno. 

Inače, Kloi je u prošlosti govorila o svojoj snažnoj vezi sa bratom i njegovom ćerkom. "I Drim je jedna od mojih beba, i gledam je isto kao i svoju decu. Apsolutno volim da budem majka ljudima. Volim da se postavim prema ljudima kao mama, ne znam da li im se to sviđa ili ne, ali to je u mojoj krvi, drugačije ne umem", rekla je u jednoj epizodi "Kardašijanovih". 

Ovo je primetno i kada su u pitanju deca njenih sestara koja takođe obožavaju Kloi i neretko je ističu kao "omiljenu tetku". 

Ipak, nema sumnje da je Kloino prisustvo najviše pomoglo samom Robu koji se u prošlosti veoma mučio sa brojnim problemima. Poslednjih godina posvećen je svom biznisu ali i zdravom životu, s obzirom da je najpre zbog veze sa bivšom devojkom Ritom Orom, a kasnije i zbog bolesnog, tačnije toksičnog odnosa sa Blek Čajnom nabacio ogroman broj kilograma. 

Podsetimo, Rob je najpre bio ludo zaljubljen u Albanku, no ona je tvrdila da u odnosu nisu bili "ekskluzivni", nakon što ju je Kardašijan javno optužio da ga je varala sa njih 20. Njen pokušaj opravdanja naišao je na osudu s obzirom da je i pre i nakon toga, javno govorila da ju je "majka Vera učila tradicionalnim vrednostima", što afere sa oženjenima i buran ljubavni život svakako nisu. 

Rob Kardašijan je bio u vezi sa Ritom Orom.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Pročitajte još: MAJKA VERA JU JE UČILA JEDNO, ONA TO "POKAZALA" 20-ORICI SA KOJIMA JE VARALA KARDAŠIJANA: Danas joj muž traži blam STVAR

Rob je stravično patio za Orom, a onda je u njegov život ušla Blek Čajna, odnosno Anđela Vajt, kako joj je pravo ime. 

Ova kratka romansa ispostavila se kobnom po mentalno stanje Roba. Sve je počelo početkom 2016, kada je počeo da se zabavlja sa njom, uprkos činjenici da je bilo poznato da su joj novac i slava na prvom mestu, te da ona mrzi njegovu porodicu. Blek Čajna je poseban pik imala na Kajli Džener, koja joj je preotela verenika Tajgu. Ipak Rob je zažmurio na ove prepreke i već posle tri meseca veze ju je zaprosio!

Rob Kardašijan sa Belk ČAjnom.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Ubrzo nakon toga obelodanili su da će postati roditelji, a u septembru se rodila Drim Kardašijan. Nakon samo tri meseca par je objavio da se razilazi, a Rob je kao razlog naveo sve češće afere njegove izabranice. Malo potom saznalo se i za njihove užasne svađe, kao i da je u jednom trenutku Čajna pokušala da ga ubije tako što ga je davila kablom od telefona. Nakon godina suđenja i javnog prepucavanja, situacija se konačno smirila.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kardašijanke TikTok/shesbrewing

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!