Rita Ora je i dalje glavna tema javnosti zbog svog ponašanja, što joj u neku ruku i ide u korist s obzirom da je nedavno objavila album. Što se kaže - nema loše reklame.

Tako su je nedavno mnogi prozivali zbog, na prvi pogled, previše dramatičnog ponašanja prilikom sletanja u rodnu Prištinu. Pevačica nije mogla da sakrije suze, a potom je rukom dotakla zemlju. 

Snimak je preplavio mreže, a mnogi su komentarisali da je sve "jeftina patetika", pa čak i pisali "Dobrodošla u Srbiju" i slično. 

Inače, njen dolazak na Kosovo usledio je malo nakon što je viđena u loži sa Novakom Đokovićem sa kojim je razdragano ćaskala iako ga je samo mesec dana ranije "prozivala" na TikToku kada je nervozno mahala rukom na njegovu reklamu dok je čekala da se pojavi najava njenog albuma.

rita ora TikTok/ritaora

Da ne govorimo o skandalu sa koncerta u Mađarskoj kada se Rita Ora ogrnula srpskom zastavom misleći da je albanska, što ju joj mnogi Albanci zamerili. Navnodno je njena majka Vera "histerisala u bekstejdžu", a pevačica se kasnije pravdala da je svetlo bilo jako, te da nije ni videla čija je zastava u pitanju. 

No, daleko od toga da su to jedini problematični trenuci u životu slavne pevačice koju je proslavio Džej Zi i sa kojim je romantično povezivana.

Podsetimo, Ora je rođena u Prištini,1990. godine, a u London se odselila kada je imala samo godinu dana. Roditelji su joj Albanci. Ova albanska pevačica odmalena je zadojena idejom tradicionalnih porodičnih vrednosti koje joj je usadila majka Vera, pa kada je pitaju šta joj je najvažnije u životu u skoro svim intervjuima ona kaže "porodica". Međutim, tokom života, nije baš pokazala "tradicionalne, porodične vrednosti".

Često je menjala momke, a romanse jedva da su trajale godinu dana. Među neuspelim romansama su joj i ona sa Kalvinom Harisom i Luisom Hamiltonom, a sa Kelvinom je nekoliko puta bezuspešno obnavljala romansu.

Rita je i na glasu kao žena koja voli flert, ali i se*s u troje, baš kao i njen sadašnji suprug. Ne libi se da zavodi i oženjene muškarce, a još se svi sećamo kad su je "razapeli" zbog druženja sa zauzetim MMA borcem Konorom Mekgregorom sa kojim je se zabavljala u jednom noćnom klubu, dok je njegove supruga bila u drugom gradu.

Rita Ora često je bila na meti kritika zbog ponašanja.
MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe, nedavno se pričalo kako je na nju ljubomorna i Nikol Kidman zbog supruga Kita Urbana i njihove saradnje u šou "The Voice Australia".

Ipak, najviše pažnje privukla su njene dve veze. Jedna od najpoznatijih Ritinih veza bila je svakako ona sa Robom Kardašianom. Rita i brat popularnih Kardašijanki imali su gadan raskid.

Rita Ora uništila je brata Kim Kardašijan.
DC / Backgrid UK / Profimedia 

Rob je javno rekao da ga je Rita prevarila sa više od 20 muškaraca i da je to presudilo njihovoj ljubavi nakon samo nekoliko meseci.

Pevačica je to komentarisala, rekavši da nikad nisu imali ekskluzivnu vezu i da ga je ostavila. Rob je sve teže podnosio raskid i tražio utehu u hrani. Došao je do težine od 135 kilograma i izbegavao ikakva javna pojavljivanja.

Pročitajte još: NOVAK ZASMEJAVAO ALBANSKU PEVAČICU DOK NJEN MUŽ GLEDA MEČ: Obožava da provocira Srbe, ali pored Đokovića ne sme da pisne

Još jedan njen odnos koji je privukao pažnju bio je onaj sa reperom Asapom Rokijem, koji je 2015. zgrozio javnost kada je u svojoj pesmi "Better Things" brutalno izvređao Ritu sa kojom je varao tadašnju devojku.

Ipak, Rita je na kraju našla sreću kraj milijardera Taike Vaititija. "Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla", rekla je nedavno Rita Ora dodavši da su joj, kada je brak u pitanju, uzori roditelji od čijeg venčanja je prošlo 30 godina.

Ipak, daleko od toga da je i ovaj odnos sa 15 godina starijim režiserom tradicionalan. Par je bio u vezi oko godinu ipo dana, pre nego što su rekli sudbonosno "da", a prvo pojavljivanje imali su na crvenom tepihu u Los Anđelesu na premijeri filma "The Suicide Squad" 2021. godine.

Inače, šuška se da je upravo zbog Taike, Ora svojevremeno prekinula višemesečnu vezu sa milionerom, takođe rediteljem Romanom Gavrasom. Nju su svega par dana nakon raskida uslikali paparaci u Sidneju sa oskarovcem, međutim, tada se našla u središtu skandala zbog "ljubavnog trougla".

Rita Ora voli "trojke".
KHAPGG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, činilo se da strasti među parom ne nedostaje, ali postoji mogućnost da je to i zato što u krevet vole da dovode druge ljude. Rita je uslikana kako najpre ljubi svog novog dečka, a potom razmenjuje nežnosti sa glumicom Tesom Tompson. Svi su se prvo pitali da li je u pitanju vežba za neki film, ali kasnije se videlo da se oni zaista zabavljaju u pripitom izdanju, a Taika je navodno poznat kao neko ko voli "trojke". "Tradicionalno", nema šta.

Instagram, Richard Milnes / Alamy / Alamy / Profimedia Rita Ora udala se u tajnosti za slavnog režisera Taiku Vaititija.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Rita Ora instagram/negujmosrbski

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!