Nikol Šerzinger, jedna od najzgodnijih pevačica na scetskoj sceni uspela je ono što je malo kojoj njenoj koleginici pošlo za rukom.

Iako su je godinama osporavali i nazivali "samo još jednim lepim licem", Nikol ih je sve demantovala. Setimo se samo scene iz "X Factor" kada ju je i čuveni Sajmon Kauel ponizio kada je jednu od lošijih pevačica koje su se takmičile uporedio sa pevačicom.

Šerzinger mu nije ostala dužna, podsetivši ga da je i sama u tim godinama učestvovala u muzičkom takmičenju i to sa pesmom "I will always love you", a potom i akapela izvela najveći hit Vitni Hjuston. 

Još jedan od njenih nastupa o kojem se najviše pričalo i koji se sada ponovo deli na mrežama je i izvođenje "The Phantom of the Opera", a njene zadivljujuće muzičke sposobnosti oduvale su ljude širom sveta i zauvek stavili tačku na tračeve da ne zna da peva.

No, Nikol je sada ostvarila još jedan veliki san - pevačica će nastupiti na Brodveju, što je ogromna čast, naročito jer je poznato da tu mogu da rade samo najtalentovanije zvezde. 

Pevačica će igrati Normu Desmond u kultnom mjuziklu "Sunset Boulevard", a mediji pišu da je Šerzinger oduvala konkurenciju, te da je ova uloga kao stvorena za nju, dok su joj kritičari više nego naklonjeni.

Ovo je samo još jedan uspeh slavne lepotice koja iza sebe ima godine i godine rada i truda, naročito jer je neko kome roditelji nisu otvorili vrata Holivuda, već se za svaku šansu borila sama.

Pročitajte još: NAJLEPŠA ŽENA SVETA PONELA JE NEODOLJIVU TIRAMISU FRIZURU: Stil koji skida godine voleće i plavuše i brinete

Podsetimo, Nikol je nekad morala da pribege više nego esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti.

Nikol Šerzinger nekada.
Shutterstock 

Dok je studirala, kaže, radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

"Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca",  priznala je, dodajući da su joj najčešći obrok tad bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne.

Nikol Šerzinger u bendu koji ju je proslavio.
Shutterstock 

"Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom", rekla je Nikol.

I dan - danas, iako na svom računu ima milione i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

Osim što je sa ženskim bendom "Pussycat dolls" stekla ogromnu popularnost, podjednako je uspešna i u solo karijeri, a oprobala se i kao sudija više takmičenja.

Konačno je srećna i u ljubavi nakon više veza koje su se neslavno završile, te je jasno da je samo nebo granica kada je reč o uspesima lepe Nikol Šerzinger, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Nikol Šerzinger se od početka svoje karije do sada promenila najviše u licu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Najzgodnija žena na planeti pokazala telo zbog kojeg su svi zanemli Instagram/nicolescherzinger

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!