Nikol Šerzinger - žena za koju kažu da je jedna od najlepših na svetskoj sceni i koja ima telo boginje. Njen izgled u 44. godini je rezultat korigovane ishrane i treninga kojima je verna godinama, a svojom pojavom svaki put oduševi mnoge.

Ništa nije bilo drugačije ni ovaj put kada se snimljena u Los Anđelesu tokom odlaska na večeru. Nikol je blistala u mini srebrnoj haljini, preko koje je nosila belu bundu, a stajling je zaokružila bež salonakama. Nema ko se nije okrenuo za zgodnom pevačicom.

nikol snimljena tokom odlaska na večeru
TPG / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Iako je danas veoma popularna i njeno bogatstvo se meri u milionima, Nikol je prešla težak put do zvezda.

Kako je jednom prilikom otkrila, morala je da se služi esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti.

Nikol je za vreme studija radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je Nikol svojevremeno. Ona je tada otkrila i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitile su je lako.

nikol je tokom studiranja radila razne poslove
Shutterstock 

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

Iako danas na svom računu ima milione, ona i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

Osim što je sa bendom "Pussycat dolls" stekla ogromnu popularnost, podjednako je uspešna i u solo karijeri, a oprobala se i kao sudija u britanskom šou programu "X factor".

Iza njen su i neuspesi u ljubavi, ali danas kraj sebe ima pravog čoveka, kako je to i sama rekla. Ona je tri godine u vezi sa ragbistom Tomom Evansom,. Već neko vreme šuška se i da je sportista rešen da je odvede pred oltar, a mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MR. BUENO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lepa pevačica konačno je srećna u ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!