Pevačica Nikol Šerzinger godinama važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, a ovu "titulu" potvrdila je novim fotografijama koje je podelila na Instagramu.

Bivša članica grupe "The Pussycat Dolls" objavila je slike na kojima je pozirala u bikiniju, a u prvi plan je došla njena savršena figura.

"Želim ugodnu nedelju svima. Želim vam… prevucite udesno da biste saznali", napisala je Nikol Šerzinger u opisu slika zbog kojih je mnogima stao dah.

"Savršena, kao boginja", "Prelepa žena", "Kakvo telo", "Ona je najzgodnija žena koja hoda planetom", samo su neki od komplimenata koje je Nikol dobila na rčaun izgleda. A ako ste se pitali čemu Nikol "duguje" ovakav izgled, u nastavku vam otkrivame tajne njene fit figure.

Pevačica svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane.
Ona vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

"U frižideru uvek svež paradajz, sireve, ćuretinu i belo meso, bademovo mleko, kokosova vodu, ali i ostale klasične potrepštine. I voda, mnogo vode. Morate se hidrirati", rekla je lepa pevačica.

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

Nikol nema ustaljen plan ishrane, ali nekih stvari se pridržava, kako je i sama priznala, dugi niz godina. Pogotovo što je izuzetno fizički aktivna, a njeni koncerti sadrže i zahtevne koreografije. Zbog toga joj je bitno da telo ne izgladnjuje, već nahrani svim što mu je potrebno.

PLAN ISHRANE

Doručak

Nikol bira da prvi obrok bude bogat proteinima i složenim ugljenim hidratima. Njen omiljeni doručak je tost sa avokadom, poslužen sa poširanim jajima i dimljenim lososom. To njenom telu daje puno nemasnih proteina, zdravih masti i Omega-3.

Kada traži nešto malo drugačije, rado će se pojesti i prženu slaninu sa kajganom, ili ovsenu kašu sa godži bobicama i drugim voćem bogatim antioksidantima. Ključ je raznolikost.

Ručak

Kada je u pitanju centralni obrok, Nikol se trudi da bude podjednako zdrav kao doručak, ali je količinski manji. Najčešće bira salate sa piletinom ili ćuretinom, kao i suši, a ukoliko nije previše gladna, odlučiće se za čorbu sa povrćem.

Sa druge strane, ukoliko joj je potrebno još energije, često priprema sočivo, pasulj, ali i pirinčane nudle sa laganim sosovima od povrća.

nikol godinama vežba i vodi računa o ishrani
iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Večera

Kako je i sama rekla, uglavnom je uveče mrzi da kuva, te naručuje hranu ili jede u restoranu. Za poslednji obrok u danu Nikol bira pirinač sa nemasnim proteinima, ili manje porcije paste sa kuvanim povrćem.

Kad žudi za nečim manje zdravim, obožava da naručuje meksičku hranu dosta sira, i poznato je da se svako malo prepusti pici.

Ali s obzirom da većinu vremena jede zdravo i ne upušta se svakodnevno u nezdravu hranu, lako održava idealnu kilažu bez previše napora.

Najzgodnija žena na planeti pokazala telo zbog kojeg su svi zanemli Instagram/nicolescherzinger

Užine i grickalice

Naravno, između obroka, Nikol praktikuje zdrave užine. Bademi, svež kokos, bebi šargarepe i sveže povrće, svakodnevno su na njenom meniju, a kada su u pitanju dezerti, izbor pada na različito voće.

Pevačica kaže da najbolje rezultate postiže uravnoteženom ishranom i vežbanjem umerenosti. Što se tiče vežbanja, ona je zagovornik kardio treninga, a uživa u pilatesu i jogi.

Instagram, iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica u 5. deceniji izgleda savršeno


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!