NEKAD JE PRODAVALA KRV DA BI JELA: Danas je milionerka, a uprkos neverovatnoj lepoti muškarci su je uvek ostavljali

Životna priča Nikol Šerzinger nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Nikol Šerzinger
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nekadašnja frontemenka benda "Pussycat dolls" Nikol Šerzinger danas ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih pevačica u Holivudu, a iako iza sebe ima armiju fanova, i može sebi da priušti sve što poželi, stvari nisu uvek bile tako idealne.

Nikol je nekad morala da pribege više nego esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti. 

Dok je studirala, kaže, radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

nikol serzinger
printscreen/instagram 

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je, dodajući da su joj najčešći obrok tad bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitne.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

 I dan - danas, iako na svom računu ima milione i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

nikol serzinger
Shuterstock 

Osim što je sa ženskim bendom "Pussycat dolls" stekla ogromnu popularnost, podjednako je uspešna i u solo karijeri, a oprobala se i kao sudija u britanskom šou programu "X factor".

 Ipak, tokom godina najviše se pisalo o njenim vezama koje se nekako nikad nisu završavale onako kako je to želela.

Sada je prvi put u vezi u kojoj, kako kaže, zaista pored sebe ima pravog muškarca, a nedavno su ona i nekadašni ragbista Tom Evans proslavili prvu godišnjicu veze. Već neko vreme se šuška i da je sportista rešen da je odvede pred oltar, a mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

Istina je da Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (30), i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namere sa njom.

nikol serzinger i grigor dimitrov
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao ćesto viđati sa Nikol zbog obaveza.

nikol serzinger i luis hamilton
Shutterstock 

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima. "Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", iznenadio je Hamilton izjavom.

nikol serzinger
printscreeen/instagram 

Srećom, Nikol je danas našla sreću pored osobe kojoj je "numero uno" u svakom pogledu, a sada defitnivno ima sve o čemu je nekad mogla samo da sanja - i novac, slavu, bogatstvo i ljubav, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

printscreen/inastagram, printscreen/instagram Nikol Šerzinger

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši