Bivša frontmenka benda "Pussycat Dolls", pevačica Nikol Šerzinger, danas ponosno nosi titulu jedne od najatraktivnijih žena Holivuda.

43-godišnja lepotica od 2019. je godine u vezi sa sedam godina mlađim Tomom Evansom, škotskim igračem ragbija. Naime, upoznali su se u emisiji "The X Factor: Celebrity" u kojem je pevačica bila članica žirija uz. Tom se takmičio uz svoje kolege, a Nikol je u emisiji često flertovala s Evansom i gledaoce je veoma zabavila kada je "poludela" prilikom jednom njegovg nastupa u kojem je Tom skinuo majicu i pokvasio se vodom.

Par je prvi put viđen u novembru 2019. godine kako se ljube u jednom baru u Londonu, a vezu su potvrdili u januaru 2020. godine kada su došli zajedno na zabavu nakon dodele Zlatnih globusa.

Nikol već neko vreme uživa u romansi sa 7 godina mlađim Tomom
Instagram 

A iako bi svako pomislio da ova lepotica partnere pronalazi bez imalo problema, kao i da je svi oni drže kao malo vode na dlanu, u prošlosti nije imala previše sreće u ljubavi.

Naime, bila je u vezi s teniserom Grigorom Dimitrovim koji je važio za velikog ženskaroša, a takav je ispao i prema njoj. Naime, zajedno su bili tri godine, međutim, navodno je njihova veza bila daleko od idealne jer ju je teniser varao. Pored toga, ona je htela brak dok Dimitrov nije bio spreman da se skrasi, te je sve vreme zavlačio pevačicu.

Pre njega nije imala sreće s muškaricama
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

Pre Bugarina, izašla je povređena iz sedmogodišnje veze s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom. Za raskid je bio kriv Luis jer mu pevačica nikad nije bila na listi prioriteta, a "dolio je ulje na vatru" kada je to javno rekao: "Automobili su moje bebe. Rekao sam jednom da će moja devojka morati da prihvati da mi je ona na drugom mestu, posle automobila".

Dimitrov ju je varao, a Hamiltonu nije bila na listi prioriteta
Shutterstock 

Ipak, sad mogu samo da žale jer su izgubili ovakvu lepoticu. Pre nekoliko se dana pojavila na jednom događaju, kada je zablistala u belom odelu koje joj je stajalo i više nego savršeno. Nikol izgleda kao da ne stari, a njena egzotična lepota pleni poglede gde god se pojavila.

Danas Nikol uživa u ljubavi
INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Iako si danas može priuštiti sve što poželi, stvari nisu uvek bile tako idealne. Naime, njeni roditelji nisu mogli da joj plate školovanje pa je morala sama da zarađuje. Prodavala je šminku, pevala u italijanskom restoranu pa čak i donirala bi krv kako bi dobila novac.

Mnogi se slaži da nikad bolje nije izgledala
Instagram 

"Bila sam najsiromašnija dok sam studirala. Davala sam krv da dobijem novac", priznala je i dodala da su joj tada najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i sitne.

"Jako volim svoju porodicu, ali nikad nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom", rekla je Nikol.

Instagram Nikol Šerzinger se od početka svoje karije do sada promenila najviše u licu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!