Nekadašnja frontemenka benda "Pussycat dolls" Nikol Šerzinger danas ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih pevačica u Holivudu, a iako iza sebe ima armiju fanova, i može sebi da priušti sve što poželi, stvari nisu uvek bile tako idealne.

Nikol je nekada morala da pribegne više nego esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji nisu bili u mogućnosti da joj priušte to.

nikol serzinger
Shuterstock 

Dok je studirala, kaže, radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

Pevačica je progovorila o najgorem i najmračnijem periodu svog života koji joj je uništio karijeru.

Mnogi nisu znali da se pevačica na vrhuncu karijere, dok je bila u popularnoj ženskoj grupi "The Pussycat Dolls" u kojoj je bila vodeći vokal, borila sa opakom bolešću - bulimijom, izazvanom poremećajem u ishrani.

Nikol je odlučila da problem krije od ostalih članica grupe, što je uticalo na sve češća neslaganja među devojkama i na kraju prouzrokovalo raspadanje iste.

nikol serzinger
iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pevačica je jednom prilikom za britanski časopis izjavila da je to bio najgori period u njenom životu i da joj je karijera bila uništena.

Osim toga, Nikol je istakla da se saoseća sa ljudima koji se bore sa unutrašnjim demonima, koji se vrlo brzo uvuku u misli i dobiju svu moć nad vašim životom.

- Bulimija je toliko uticala na moj život da sam gubila glas i nisam mogla da pevam, a sve se događalo u trenutku dok sam gradila karijeru u grupi "The Pussycat Dolls". Jednom me je čak i menadžer pronašao na podu onesvešćenu - ispričala je atraktivna Nikol.

nikol serzinger
Shutterstock 

- Danas mnogo više prihvatam svoje telo. Oduvek sam bila jako kritična prema sebi, a s 14 godina sam počela da trčim. Usred noći bih izašla iz kuće i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da moja bedra moraju da izgledaju baš onako kako sam zamislila.

- Osećala sam se potpuno zarobljeno i bulimija mi je ukrala svu sreću, samopouzdanje i uspomene - rekla je Nikol.

nikol serzinger
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Prisiljavanjem na povraćanje ili upotrebom laksativa, osoba zaista izbacuje ono što je pojela, a to predstavlja bulimiju. Slično kao i kod anoreksije, obrazac "pročišćavanja", obolele osobe mogu sprovoditi preteranim vežbanjem i izgladnjivanjem.