Popularna pevačica Nikol Šerzinger (43) važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu, a da s punim pravom nosi ovu titulu često dokazuje svojim objavama na Instagramu gde jasno vidimo kako uživa i radi na svom telu.

Nikol je pre nekoliko dana podelila snimak s plaže na Meksiku na kome zavodljivo i energično pleše, pokazujući svoje bajne atribute u minijaturnom bikiniju.

Pevačica je izgledala savršeno, a pažnju su privukle njene bujne grudi, tanak struk i izvajan stomak sa isklesanim trbušnjacima. Pažnju je privukla i činjenica da nema ni gram šminke na svom preplanulom licu, a opet može da se pohvali očaravajućom lepotom.

Video je prvikao hiljade komentara i lajkova.

nikol važi za najzgodniju ženu
Instagram 

"Koliko si lepa", "Ti si sinonim za zgodnu ženu, "Predivna žena", "Kakvo telo", "Ona je bomba", samo su neki od komentara koje je izazvala zgodna Nikol.

Pevačica svoju savršenu figuru duguje pažljivo osmišljenoj rutini vežbanja, a kada je reč o ishrani tvrdi da jede sve, ali umereno i sa akcentom na zdraviju vrstu hrane.

Najzgodnija žena na planeti pokazala telo zbog kojeg su svi zanemli Instagram/nicolescherzinger

Ona vodi računa da svaki njen obrok sadrži izbalansiran odnos masti, ugljenih hidrata i proteina. Primera radi doručkuje tost od avokada sa poširanim jajima i dimljenim lososom ili zdravu ovesnu kašu sa šumskim voćem.

"U frižideru uvek svež paradajz, sireve, ćuretinu i belo meso, bademovo mleko, kokosova vodu, ali i ostale klasične potrepštine. I voda, mnogo vode. Morate se hidrirati", rekla je lepa pevačica.

Kada je reč o vežbanju ova slavna lepotica praktikuje gotovo svakodnevne odlaske u teretanu, 20 minuta kardio treninga, planinarenje, jogu, dizanje tegova...

Pevačica godinama vežba čemu i duguje svoju sjajnu figuru
Instagram 

NIkol je svojevremno priznala da je dugo imala problema sa samopouzdanjem i poremećajima u ishrani, ali da se sve promenilo pre nekoliko godina kada je rešila da se posveti zdravoj ishrani i redovnom treniranju.

"Samo da ste srećni sami sa sobom i onda sve ide lakše. Dugo mi je trebalo da prihvatim sebe i svoje telo. Kad sam sklopila mir sa sobom nije mi bio problem da vežbam i da jedem ono što je dobro za mene. Mi smo sami sebi najveći neprijatelji. Nije bitna kilaža, bitno je da ste sebi prijatelj jer ako ne volite sebe, onda ste autodestruktivni i tužni. Veći deo života sam provela gajeći tugu, a tek sad shvatam da sam samo gubila vreme", rekla je svojevremno.

Nikol nema ustaljen plan ishrane, ali nekih stvari se pridržava, kako je i sama priznala, dugi niz godina. Pogotovo što je izuzetno fizički aktivna, a njeni koncerti sadrže i zahtevne koreografije. Zbog toga joj je bitno da telo ne izgladnjuje, već nahrani svim što mu je potrebno.

U nastavku donosimo njen plan ishrane...

Doručak

Nikol bira da prvi obrok bude bogat proteinima i složenim ugljenim hidratima. Njen omiljeni doručak je tost sa avokadom, poslužen sa poširanim jajima i dimljenim lososom. To njenom telu daje puno nemasnih proteina, zdravih masti i Omega-3.

Kada traži nešto malo drugačije, rado će se pojesti i prženu slaninu sa kajganom, ili ovsenu kašu sa godži bobicama i drugim voćem bogatim antioksidantima. Ključ je raznolikost.

Ručak

Kada je u pitanju centralni obrok, Nikol se trudi da bude podjednako zdrav kao doručak, ali je količinski manji. Najčešće bira salate sa piletinom ili ćuretinom, kao i suši, a ukoliko nije previše gladna, odlučiće se za čorbu sa povrćem.

Sa druge strane, ukoliko joj je potrebno još energije, često priprema sočivo, pasulj, ali i pirinčane nudle sa laganim sosovima od povrća.

Večera

Kako je i sama rekla, uglavnom je uveče mrzi da kuva, te naručuje hranu ili jede u restoranu. Za poslednji obrok u danu Nikol bira pirinač sa nemasnim proteinima, ili manje porcije paste sa kuvanim povrćem.

Kad žudi za nečim manje zdravim, obožava da naručuje meksičku hranu dosta sira, i poznato je da se svako malo prepusti pici.

Ali s obzirom da većinu vremena jede zdravo i ne upušta se svakodnevno u nezdravu hranu, lako održava idealnu kilažu bez previše napora.

Užine i grickalice

Naravno, između obroka, Nikol praktikuje zdrave užine. Bademi, svež kokos, bebi šargarepe i sveže povrće, svakodnevno su na njenom meniju, a kada su u pitanju dezerti, izbor pada na različito voće.

Pevačica kaže da najbolje rezultate postiže uravnoteženom ishranom i vežbanjem umerenosti. Što se tiče vežbanja, ona je zagovornik kardio treninga, a uživa u pilatesu i jogi.

Instagram, iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica u 5. deceniji izgleda savršeno


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!