Često se smatra da je slavnim ličnostima sve dato "na tanjiru". Međutim, iako su danas lepi, bogati, uspešni... svet ih obožava... nije tajna da su mnogi prošli u prošlosti kao "bosi po trnju", te da su se i te kako namučili dok nisu postali zvezde.

Jedan od takvih primera je i priča lepe Nikol Šerzinger koja je svetsku slavu stekla u bendu "Pussycat Dolls", i danas se, sa 44, kupa u novcu, dok se u ranoj mladosti mučila i borila za svaki dinar. 

Nikol Šerzinger danas uživa u novcu.
pritnscreen/instagram 

Kako je jednom prilikom otkrila morala da se služi esktremnim metodama kako bi zaradila novac za obrazovanje, s obzirom da njeni roditelji to nisu bili u mogućnosti.

Nikol je za vreme studija radila je razne poslove. Prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu i, najčudnije od svega, davala bi krv da bi došla do novca.

Nikol Šerzinger je u prošlosti radila svakakve poslove da bi zaradila.
Shutterstock 

- Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca - priznala je Nikol. Ona je tada otkrila i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom jer su bile jeftine i zasitile su je lako.

- Svoju porodicu mnogo volim, ali nikada nisam imala nekoga ko bi mi kupio auto ili platio časove pevanja ili plesa. Sve sam postigla sama, svojim radom - rekla je Nikol.

Iako danas na svom računu ima milione, ona i dalje pažljivo raspolaže novcem. Ne rasipa se, već se trudi da svoju imperiju uveća.

Osim što je sa bendom "Pussycat dolls" stekla ogromnu popularnost, podjednako je uspešna i u solo karijeri, a oprobala se i kao sudija u britanskom šou programu "X factor".

Nikol Šerzinger postala je slavna zahvaljujući bendu Pussycat Dolls.
Shutterstock 

Ipak, tokom godina najviše se pisalo o njenim vezama koje se nekako nikad nisu završavale onako kako je to želela. Danas, Nikol je u vezi i kako kaže pored sebe ima pravog muškarca. Ona je dve godine u vezi sa ragbistom Tomom Evansom, a već neko vreme šuška se i da je sportista rešen da je odvede pred oltar, a mnogi su saglasni da pevačica nikad bolje nije izgledala.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, MR. BUENO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Lepa pevačica konačno je srećna u ljubavi

Bila nesrećna u ljubavi

Šerzingerova pre Toma nije imala sreće u ljubavi. Jednu od ozbiljnijih veza imala je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (31), i kako se navodi, ona je ta koja je odnos okončala jer nije imao ozbiljnije namere sa njom.

Grigor Dimitrov je ostavio Nikol jer nije želeo da se ženi.
XPOSUREUK / Backgrid UK / Profimedia 

Isto se pričalo i za njenog drugog momka, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona sa kojim je bila 7 godina u vezi. Međutim, Hamilton je svojevremeno istakao da je razlog raskida to što se nije mogao često viđati sa Nikol zbog obaveza.

Nikol je sa Luisom Hamiltonom bila u vezi 7 godina.
Shutterstock 

Sa druge strane, strani mediji su pisali da je zapravo pravi razlog raskida njegova ljubav prema automobilima.

"Moji automobili su moje bebe. Nekad sam govorio da ću imati devojku koja će morati da se navikne da mi je druga po važnosti, nakon mojih kola", iznenadio je Hamilton izjavom.

Srećom, Nikol je našla sreću pored osobe koja je čini srećnom, a sada defitnivno ima sve o čemu je nekad mogla samo da sanja - novac, slavu, bogatstvo i ljubav.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!