Slavna pevačica Dua Lipa prećutno je potvrdila priče da je u novoj vezi i to sa mladom britanskom zvezdom Kalumom Tarnerom.

Par je nedavno uhvaćen u jednom restoranu, a nesvesni da ih paparaci snimaju, prepustili su se nežnostima. Lipa nije skidala ruke za novog dečka, a kada su ih fotografisali nakon večere sa prijateljima, novopečeni par se sve vreme zaljubljeno gledao, ne skidajući osmeh sa lica. 

Dua Lipa sa novim dečkom Kalumom Tarnerom.
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Njihova veza je došla kao veliko iznenađenje s obzirom da mnogi nisu znali da je lepa Albanka uopšte i slobodna, s obzirom da se pre samo nekoliko meseci na Kanskom festivalu pojavila sa novim, 14 godina starijim dečkom Romanom Gavrasom, koji je inače u javnosti bio poznat kao dečko druge Albanke - Rite Ore (koja je u javnosti poznata i neko ko otvoreno ne voli Srbe i zagovara nezavisnost Kosova).

Kalum Tarner je lud za Dua Lipom.
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se šuškalo da je veza sa 14 godina starijim filmskim režiserom ozbiljna, te su se zajedno pojavili i na crvenom tepihu na Kanskom festivalu, jasno je da je par ipak stavio tačku na ljubav.

Kao mogući razlog spominjala se ljubomora, jer je Roman bio opsednut pevačicom, i kontrolisao svaki njen potez. 

Režiser je bio prvi dečko kog je pokazala javnosti nakon kraha velike ljubavi saAnvarom Hadidom, bratom manekenki Điđi (kojoj je pravo ime Jelena) i Bele Hadid.

Šuškalo se da je svemu kumovala upravo njihova majka Jolanda kojoj se Dua nije dopadala, iako su nekoliko puta snimljeni svi zajedno u javnosti. Često je slavnu Albanku "sekla" sa zajedničkih fotografija koje je objavljivala na svom Instagramu, i činilo se da je jedva dočekala da ona i njen sin raskinu.

Dua Lipa sa bivšim dečkom Anvarom.
printscreen/instagram 

Dua Lipa se potom dugo nije mogla videti i sa jednim muškarcem do Romana koji joj je, očigledno, bio samo "usputna stanica", no čini se da je potpuno druga priča sa Kalumom. 

Podsetimo, za njihovu romansu saznalo se slučajno, nakon što su zajedno viđeni na premijeri njegovog novog filma"Masters of The Air". Izvori bliski novopečenom paru potvrdili su njihovu romansu.

Dua Lipa je nedavno uhvaćena.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pročitajte još: ALBANKI JE JELENINA MAJKA IZ PAKLA RASTURILA VEZU: Vidala slomljeno srce kraj bivšeg mrziteljke Srba a sad ljubi FRAJERA

"Tek su se smuvali, ali su ludi jedno za drugim", rekli su insajderi za Page Six. No, iako je njihova veza "sveža", očigledno je dovoljno ozbiljna da ona dođe na njegov veliki događaj.

Inače, Tarner, pored dugo očekivane ratne serije, koju su producirali Tom Henks i Stiven Spilberg, glumi i u najnovijem filmu Džordža Klunija, "The Boys in the Boat". Prethodno se pojavio u dva nastavka serije "Fantastic Beasts", i sve je traženiji u Holivudu, te ostaje da vidimo da li će i veza sa Duom Lipom biti podjednako uspešna kao filmovi koje snima.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dua Lipa pad na bini Youtube/Gianluca Perra


Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!