Slavna Albanka Dua Lipa ima novog dečka, i kako saznaje Page Six, reč je o britanskom glumcu Kalumu Tarneru, mladoj zvezdi koja već iza sebe ima niz uspešnih filmskih ostvarenja, i sada je u pohodu na Holivud.

Za njihovu romansu saznalo se slučajno, nakon što su zajedno viđeni na premijeri njegovog novog filma "Masters of The Air". Izvori bliski novopečenom paru potvrdili su njihovu romansu. 

"Tek su se smuvali, ali su ludi jedno za drugim", rekli su insajderi za Page Six. No, iako je njihova veza "sveža", očigledno je dovoljno ozbiljna da ona dođe na njegov veliki događaj. 

Dua Lipa je blistala na premijeri filma novog dečka.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, Tarner, pored dugo očekivane ratne serije, koju su producirali Tom Henks i Stiven Spilberg, glumi i u najnovijem filmu Džordža Klunija, "The Boys in the Boat". Prethodno se pojavio u dva nastavka serije "Fantastic Beasts".

Kada je reč o njegovom ljubavnom životu, poznato je da je bio u vezi sa Vanesom Kirbi, koja je igrala princezu Margaret u popularnoj seriji "The Crown" od 2016. do 2017. godine.

U vreme njihovog raskida, izvori su rekli za The Sun: "Vanesa i Kalum su zvezde u usponu u glumačkom svetu i u poslednjih nekoliko godina bili su preplavljeni ponudama. Ali kako su njihove karijere uzletele, njihove odnos je patio i postepeno su se udaljavali. Veoma je tužno jer su nekada bili tako bliski."

No, čini se da je ova veza sada stvar daleke prošlosti, s obzirom da izvori tvrde da je Tarner lud za Lipom

Njihova veza je došla kao veliko iznenađenje s obzirom da mnogi nisu znali da je lepa Albanka uopšte i slobodna, s obzirom da se pre samo nekoliko meseci na Kanskom festivalu pojavila sa novim, 14 godina starijim dečkom Romanom Gavrasom, koji je inače u javnosti bio poznat kao dečko druge Albanke - Rite Ore

Roman je inače filmski režiser koji je od nje stariji 14 godina, a iza sebe ima tek četiri kratka filma, jedan dokumentarac i tri nagrađivana igrana ostvarenja. Potiče iz bogate filmske porodice jer je sin grčkog reditelja Konsantinosa Gavrasa.

Pročitajte još: PEVAČICA KOJA MRZI SRBE POJAVILA SE SA BIVŠIM ALBANKE: Sina majke iz pakla je ostavila ucveljenog, a sad šeta "sponzora"

Roman je prvi muškarac kojeg je Dua pokazala nakon prekida veze sa Anvarom, sinom Jolande Hadid, "majke iz pakla" koja je navodno uništila njihovu vezu, kao i odnose njenih ćerki Jelene - Điđi Hadud i njene sestre Bele.

Iako je u nekim situacijama izgledalo da Jolanda voli Dua Lipu, činilo se da joj ipak smeta preterana bliskost sina sa pevačicom koja je u javnosti poznata i neko ko otvoreno ne voli Srbe i zagovara nezavisnost Kosova.

Interesantno je i da je par počeo da živi zajedno samo 2 meseca nakon zabavljanja, a sve ovo vreme nisu krili ogromnu zaljubljenost zbog čega su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Anvar Hadid je bio ludo zaljubljen u Dua Lipu.
printscreen/instagram 

Međutim, istina je da su u više navrata raskidali i mirili se, ali se to krilo od javnosti. Kao glavni razlog konačnog raskida istakli su razdvojenost zbog obaveza, ali se ispostavilo da je "glava kuće" Jolanda i u ovu priču "umešala prste". Nakon raskida sa Anvarom, Dua se nije mogla videti sa drugim muškarcima do Romana. 

To je ujedno bio i prvi put da je pevačica našla nekog ozbiljnijeg za partnera, mešutim, u isti mah, pričalo se da je Roman veoma posesivan i ljubomoran, te da se od Due nije razdvajao. I dok su bili na festivalu u Kanu, nijednog trenutka je nije ostavio samu. Šuška se da im je upravo njegova posesivnost presudila, a da li će Dua biti bolje sreće sa novim dečkom, ostaje da vidimo.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Dua Lipa pad na bini Youtube/Gianluca Perra

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!