Slavna pevačica Dua Lipa koja je poreklom iz Prištine, i koja je poznata kao jedna od glavnih zagovornica nezavisnog Kosova, bez skrivanja netrpeljivosti prema Srbima, sinoć se pojavila na cvenom tepihu festivala u Kanu ruku pod ruku sa novim dečkom Romanom Gavrasom, koji je inače u javnosti bio poznat kao dečko druge Albanke - Rite Ore

Roman je prvi muškarac kojeg je Dua pokazala nakon prekida veze sa sinom Jolande Hadid, "majke iz pakla" koja je navodno uništila njihovu vezu, kao i odnose njenih ćerki Điđi i Bele. 

Dua Lipa ostavila je brata Điđi Hadid.
printscreen/instagram 

Roman je inače filmski režiser koji je od nje stariji 14 godina, a iza sebe ima tek četiri kratka filma, jedan dokumentarac i tri nagrađivana igrana ostvarenja. Potiče iz bogate filmske porodice jer je sin grčkog reditelja Konsantinosa Gavrasa. 

Ovo je prvi put da je pevačica našla nekog ozbiljnijeg za partnera, mešutim, u isti mah, priča se da je Roman veoma posesivan i ljubomoran, te se od Due ne razdvaja. I dok su bili na festivalu u Kanu, nijednog trenutka je nije ostavio samu. Komentari, očekivano, nisu izostali. 

"Lik izgleda kao kolumbijski ratni veteran", "Gde nađe ovakvog", "Našla sponzora kao Rita Ora da ne mora više da radi", "Možda je stvarno zanimljiv i smešan", "Izgleda kao moj deda", "To joj je dečko? Mislila sam da joj je otac", "Nema šanse da je ovo istina", "Imam previše pitanja", "Dua i njen sponzor", "Pa, dobro, ona ga je izabrala", "Gospodin, izgleda malo matoro"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Inače, par je u vezi od marta ove godine, a već su sada odlučili da javno izađu i pokažu da su u vezi.

- Dua i Romen su se sastajali nekoliko meseci van očiju javnosti. Uživali su u druženju. Upoznali su se u uskim krugovima tokom prazničnog perioda i imaju mnogo toga zajedničkog, rekao je izvor blizak paru za The Sun u martu.

Dua razume koliko je važno pronaći partnera koji razume njen posao. Ona oseća da je Romen potpuno razume. Oboje su zaista kreativni ljudi, rekao je na kraju izvor o vezi para.

Bonus video:

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!