Da stara ljubav zaborava nema, više je nego očigledno u slučaju Anvara Hadida, sina Jolande Hadi i brat manekenki Bele i Điđi. Naime, malo nakon što se njegova bivša devojka Dua Lipa prvi put pojavila na nekom događaju sa novim, 14 godina starijim dečkom Romanom Gavrasom koji je filmski režiser, na Anvarovom profilu osvanula je kriptična poruka za koju mnogi smatraju da je upućena upravo staroj ljubavi.

Iako su raskinuli još krajem 2021. i navodno ostavili "otvorene karte" ne bi li izgladili nesuglasice i ljubavi dali drugu šansu, Dua je krenula dalje, a Anvaru se njen novi izbor nije dopao. Toliko, da je na Instagramu napisao u isto vreme kada je i Kanski filmski festival, sarkastično: "Lepo se provedite". U drugom, sada izbrisanom postu, podelio je selfi i rekao da "pokušava da ga ne nađe i ubije".

Iako Anvar nije eksplicitno imenovao Dua lipu ili Romana, fanovi su "složili kockice" i podelili svoja nagađanja o svemu. "Zar Dua Lipa i Anvar Hadid nisu raskinuli pre mnogo godina? On se ponaša opsednuto", napisala je jedna osoba na Tviteru, dok je neko drugi rekao: "Anvar Hadid pokušava da ponovo bude relevantan otkako ga je Dua napustila."

U situaciju je umešana i "majka iz pakla" Jolanda Hadid koja je nimalo laskavi nadimak dobila jer je svojoj deci godinama uništavala živote. "Dok mu je mamica uništavala vezu ćutao je, a sada je našao da se buni kada je konačno srećna", "Anvar je ćutao i cvileo dok je Jolanda vukla konce, a sada mu smeta što je Dua u vezi sa nekim ko se nikoga ne plaši. Dečko, odrasti", samo je delić koji se mogao pročitati.

Anvar Hadid ne može da se pomiri sa činjenicom da nije više sa Lipom.
printscreen/instagram 

Komentari koji su u čitavu priču uključili i Jolandu samo su se ređali, a to nije bilo bez razloga. Tako je i ćerkama branila da jede, a u isti mah je i razdvajala, pri čemu je bilo očigledno da je stariju Điđi, odnosno onu koja više liči na nju favorizovala sve dok Bela nije počela da ređa zapaženije uspehe.

Kada je reč o Anvaru, iako se u nekim situacijama činilo da voli Dua Lipu, činilo se da joj ipak smeta preterana bliskost sina sa pevačicom koja je u javnosti poznata i neko ko otvoreno ne voli Srbe i zagovara nezavisnost Kosova

Interesantno je i da je par počeo da živi zajedno samo 2 meseca nakon zabavljanja, a sve ovo vreme nisu krili ogromnu zaljubljenost zbog čega su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. 

Dua lipa i Anvar bili su jedan od najzaljubljenijih parova.
printscreen/instagram 

Međutim, istina je da su u više navrata raskidali i mirili se, ali se to krilo od javnosti. Kao glavni razlog konačnog raskida istakli su razdvojenost zbog obaveza, ali se ispostavilo da je "glava kuće" Jolanda i u ovu priču "umešala prste".

Naime, iako je poznato da sa Duom nije imala nikakvih sukoba, te su se često svi zajedno mogli videti u javnosti, na mrežama je često povlačila poteze koji su mnogi smatrali diskutabilnim.

Primera radi, jednom prilikom je potpuno isekla albansku pevačicu sa fotografije i na svom storiju podelila samo sliku svog sina, a to nije jedini put kada je uradila tako nešto. Duže vreme se šuškalo da se Jolandi ne dopada Lipa, iako su javnosti delovali kao "velika, srećna porodica".

Kako je "majka iz pakla" ili "majka monstrum" kako je još zovu jedan od direktnih krivaca za raskid Điđi i Zejna, jasno je zašto su mnogi poverovali u priču da je ona ta koja je odlučila da je romansi došao kraj, jer joj je bilo u redu dok su se samo zabavljali, ali kako su u poslednje vreme spominjali venčanje i slično, to joj se nije dopadalo kao opcija.

Da li u svim tim nagađanjima ima istine nije poznato, ali se ispostavilo da je Anvar sve vreme ćutao i dozvoljavao majci da utiče na njegovu vezu sa Duom, te je mnogima nejasno "zašto sada plače". 

Bonus video:

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!