Anvar Hadid koji se mesecima nije mogao videti u javnosti nakon što je, prema mišljenju mnogih, javno pretio bivšoj devojci Dua Lipi nakon što se pojavila na festivalu u Kanu sa novim dečkom. 

Najpre je poručio sarkastično: "Lepo se provedite", a na drugom, sada izbrisanom postu, podelio je selfi i rekao da "pokušava da ga ne nađe i ubije".

Iako Anvar nije eksplicitno imenovao Dua Lipu ili njenog novog dečka Romana, fanovi su "složili kockice" i podelili svoja nagađanja o svemu. "Zar Dua Lipa i Anvar Hadid nisu raskinuli pre mnogo godina? On se ponaša opsednuto", napisala je jedna osoba na Tviteru, dok je neko drugi rekao: "Anvar Hadid pokušava da ponovo bude relevantan otkako ga je Dua napustila."

Nakon drame i kritika javnosti, Anvar se primirio, ali njegove objave bile su zabrinjavajuće ljudima. Međutim, sada se čini da je bratu Điđi i Bele Hadid konačno "svanulo". 

On je uslikan sa novom devojkom u Njujorku, i izgledao je nikad srećnije, što je njegobe fanove posebno obradovalo. Par se držao za ruke i raspoloženo ćaskao, a nedugo potpom otkriven je i identitet njegove nove partnerke.

Anvar Hadid sa novom devojkom u Njujorku.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U pitanju je lepa manekenka Sofija Pićirili, a kako prenose strani mediji, oni su zapravo zajedno već nekoliko meseci. Sofija inače, osim što se bavi modelingom, vodi i sopstveni brend održive mode Picci Label. 

Oni su nedavno zajedno i proslavili njegov rođendan, a čini se da je upravo ova prirodna lepotica uspela da ga "trgne" i da mu vrati osmeh na lice. 

Podsetimo, kada je reč o Anvaru i Dua Lipi, oni su raskinuli još 2021. nakon dve godine zabavljanja, ali su tada ostavili "otvorene karte", s obzirom da se i ranije dešavalo da raskinu pa da se pomire. Međutim, činilo se da je albanska pevačica veoma brzo nastavila dalje. 

Anvar Hadid bio je zaljubljen u Dua Lipu.
printscreen/instagram 

Nakon raskida viđena je sa različitim muškarcima, dok je Anvar bio sam i tonuo sve dublje. Mnogi su smatrali da je za to kriva dua koja mu je davala lažnu nadu.

Dua lipa je brzo nastavila dalje nakon raskida sa Anvarom.
printscreen/instagram 

Inače, mladi maneken, a odnedavno i pevač u svemu je podržavao bivšu dragu. Sa njom je redovno posećivao i Kosovo i podržavao i njene udarce na Srbiju. Međutim, sada se čini da se i to promenilo, jer je nedavno na Anvarovom profilu osvanula fotografija sa jednim od najslavnijih Srba što bi mu ranije bilo strogo zabranjeno. 

U pitanju je Nikola Jokić, a objava je šokirala sve jer je poznato da u prošlosti ovako nešto nije moglo da mu se desi. No, kako stvari stoje, nova ljubav menja sve, pa i (možda) njegov stav prema Srbima.

Bonus video:

DUA LIPA NE PRESTAJE DA PROVOCIRA SRBE! Posle ajvara, sad promoviše ĆEVAPE kao albansko jelo! SKANDALČINA Instagram