Od kako je uplovila u novu vezu, albanska pevačica Dua Lipa kao da je procvetala. Doterala je liniju, što se kaže "izbrusila stil", sazrela, međutim, čini se da lepe promene u njenom životu ne odgovaraju baš svima. 

Kad kažemo svima, mislimo konkretno na bivšeg dečka Anvara, brata sestara Hadid Điđi i Bele, koji je, čini se, vesti da je njegova najveća ljubav ponovo srećna ali sa nekim drugim, teško podneo. 

Naime, kada se na Kanskom festivalu Dua pojavila ruku pod ruku sa 14 godina starijim dečkom Romanom Gavrasom koji je filmski režiser, Anvar je izbacivao storije na svoj profil koje su mnogi protumačili kao da su upućeni pevačici. 

Najpre je poručio sarkastično: "Lepo se provedite", a na drugom, sada izbrisanom postu, podelio je selfi i rekao da "pokušava da ga ne nađe i ubije".

Iako Anvar nije eksplicitno imenovao Dua lipu ili Romana, fanovi su "složili kockice" i podelili svoja nagađanja o svemu. "Zar Dua Lipa i Anvar Hadid nisu raskinuli pre mnogo godina? On se ponaša opsednuto", napisala je jedna osoba na Tviteru, dok je neko drugi rekao: "Anvar Hadid pokušava da ponovo bude relevantan otkako ga je Dua napustila."

Nakon drame i kritika javnosti, Anvar se primirio, ali njegove nove objave zabrinjavajuće su ljudima.

Podsetimo, par je raskinuo 2021. nakon dve godine zabavljanja, ali su tada ostavili "otvorene karte", s obzirom da se i ranije dešavalo da raskinu pa da se pomire. Međutim, čini se da je albanskoj pevačici sada bilo dosta svega. Nastavila je dalje, ali ne i Anvar koji kao da je tonuo sve dublje i dublje. 

Anvar Hadid bio je ludo zaljubljen u Dua Lipu.
printscreen/instagram 

On je nedavno proslavio i svoj 24. rođendan, ali fotografije koje se nalaze na njegovom profilu ne odaju utisak srećne osobe. Mnogi su komentarisali i da izgleda kao da koristi nedozvoljene supstance, jer od nasmejanog mladića kakav je bio sa Duom nije ostalo ništa. 

Priča se da je raskidu njihove veze "kumovala" niko drugi do "majka iz pakla" Jolanda Hadid koja je i ćerkama uništila ljubavne odnose

Jolanda Hadid navodno je uništila vezu Anvaru.
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Dok mu je mamica uništavala vezu ćutao je, a sada je našao da se buni kada je konačno srećna", "Anvar je ćutao i cvileo dok je Jolanda vukla konce, a sada mu smeta što je Dua u vezi sa nekim ko se nikoga ne plaši. Dečko, odrasti", samo je delić koji se mogao nedavno pročitati.

Komentari koji su u čitavu priču uključili i Jolandu samo su se ređali, a to nije bilo bez razloga. Tako je i ćerkama branila da jede, a u isti mah je i razdvajala, pri čemu je bilo očigledno da je stariju Điđi, odnosno onu koja više liči na nju favorizovala sve dok Bela nije počela da ređa zapaženije uspehe.

Jolanda je favorizovala Điđi dok Bela nije postala uspešnija.
Shutterstock 

Kada je reč o Anvaru, iako je u nekim situacijama izgledalo kao da voli Dua Lipu, činilo se da joj ipak smeta preterana bliskost sina sa pevačicom koja je u javnosti poznata i neko ko otvoreno ne voli Srbe i zagovara nezavisnost Kosova.

Dua Lipa i Anvar navodno su raskinuli zbog Jolande.
printscreen/instagram 

Interesantno je i da je par počeo da živi zajedno samo 2 meseca nakon zabavljanja, a sve to vreme nisu krili ogromnu zaljubljenost zbog čega su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu.

Međutim, istina je da su u više navrata raskidali i mirili se, ali se to krilo od javnosti. Kao glavni razlog konačnog raskida istakli su razdvojenost zbog obaveza, ali se ispostavilo da je "glava kuće" Jolanda i u ovu priču "umešala prste".

Naime, iako je poznato da sa Duom nije imala nikakvih sukoba, te su se često svi zajedno mogli videti u javnosti, na mrežama je često povlačila poteze koji su mnogi smatrali diskutabilnim.

Primera radi, jednom prilikom je potpuno isekla albansku pevačicu sa fotografije i na svom storiju podelila samo sliku svog sina, a to nije jedini put kada je uradila tako nešto. Duže vreme se šuškalo da se Jolandi ne dopada Lipa, iako su javnosti delovali kao "velika, srećna porodica".

Kako je "majka iz pakla" ili "majka monstrum" kako je još zovu jedan od direktnih krivaca za raskid Điđi i Zejna, jasno je zašto su mnogi poverovali u priču da je ona ta koja je odlučila da je romansi došao kraj, jer joj je bilo u redu dok su se samo zabavljali, ali kako su u poslednje vreme spominjali venčanje i slično, to joj se nije dopadalo kao opcija.

Anvar i Dua su hteli i da se venčaju.
printscreen/instagram 

Da li u svim tim nagađanjima ima istine nije poznato, ali se ispostavilo da je Anvar sve vreme ćutao i dozvoljavao majci da utiče na njegovu vezu sa Duom. Međutim, čini se da ga je "ispuštena prilika" oterala u ludilo, te iz dana u dan izgleda sve gore. 

Odnedavno se posvetio i muzici iako za sada nema većih uspeha, a u prošlosti je i sam pokušao da se bavi manekenstvom kao sestre i majka, no ni to mu nije polazilo za rukom. 

Njegov izgled često je odavao utisak "zapuštene, prljave" osobe, kako su mnogi komentarisali, te se njegovi obožavatelji ipak nadaju da će uspeti da pronađe "svetlo na kraju tunela" i konačno nastavi dalje, i otrgne se od kontrolišuće majke ne bi li zapravo imao normalan život.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!