Nakon krunisanja kralja Čarlsa jedna od glavnih tema je i ko je sve bio pozvan, ali i ko pozivnicu nikad nije dobio. 

Tako je bilo pravo iznenađenje kada se na krunisanju pojavio čak i Kamilin bivši muž, kao i njena deca i unuci, ali su zato izostala imena koja su veoma bitna Vilijamu i Hariju. 

Na krunisanju se nije pojavila osoba koja je bitna za Čarlsa i Vilijama.
WPA-Pool/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, mnogima nije promaklo da se na krunisanju nije pojavio niko sa Dajanine strane. Izostale su i najlepša članica kraljevske porodice, ledi Kiti Spenser, kao i njene sestre Amelija i Eliza. 

Na krunisanju nije bila ni Ferdži, odnosno Sara Ferguson, bivša supruga princa Endrua, što je bilo pravo iznenađenje ako se uzme u obzir da je prisustvovala ovogodišnjoj božićnoj proslavi nakon 30 godina zabrane. 

Sara Ferguson se takođe nije pojavila na krunisanju.
printscreen/youtube 

Pozivnica nije stigla ni za ledi Ameliju Vindzor, a onda je ogoljena ružna istina - niko od Dajaninih nije bio na krunisanju.

Ledi Amelija nije dobila pozivnicu za venčanje.
Printscreen/Instagram Nicki Minaj 

Najveći šok je bilo to što na krunisanju nije bio ni Dajanin brat, ni sestre, iako su nakon smrti omiljene princeze zajedno sa Čarlsom preuzeli odgajanje prinčeva Vilijama i Harija. 

Mnogima su komentarisali da je ovako nešto poražavajuće, te da je "nečuveno da se Kamilini šepure", a da nema onih koji su u najgorem trenutku bili uz Čarlsa upravo zbog Dajaninih sinova. 

Čitavu situaciju prokomentarisao je i Dajanin brat koji je rekao da "neće ići jer će se pojaviti samo 2.000 ljudi".

Zapravo, to je bio i "izgovor" zašto neki bitni ljudi nisu dobili pozivnicu, jer je kralj smanjio listu zvanica na samo 2.000 ljudi. Ipak, neki su mišljenja da ukoliko nije bilo onih koji su bitni za Vilijama i Harija, onda nema potrebe ni da se na krunisanju pojavljuje Kamilina šira porodica.

Mnogi su ljuti jer je pozvana Kamilina porodica.
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Bonus video:

Dajana Čarls  tiktok/@royal.tc