Serija "Kruna" i dalje obara sve rekorde gledanosti, a mnogima je posebno bio zanimljiv i odnos Dajane i Čarlsa Spensera, njenog brata sa kojim dugo nije razgovarala. Čarls je inače i otac slavne Kiti Spenser, za koju mnogi kažu da je najlepša članica kraljevske porodice, a u prošlosti je više puta govorio o odnosu sa najvoljenijom princezom svih vremena.  

Jednom prilikom dotakao se njihovog detinjstva i otkrio detalje o razvedenim roditeljima. 

"Naš je otac bio tih i konstantan izvor ljubavi, ali naša majka nije bila stvorena za majčinstvo. Nije to njena krivica, ona to nije mogla", ispričao je Čarls, a potom istakao trenutak kada ih je napustila što je Dajani posebno teško palo.

"Dok je pakovala svoje stvari kako bi otišla, obećala je Dajani da će se vratiti da je vidi. Dajana ju je čekala na kućnom pragu, ali ona nikada nije došla", ispričao je za "Times" Čarls Spenser detalje najveće traume njegove sestre iz detinjstva. Inače, princeza je imala samo 8 godina kada ih je majka napustila.

Ni Čarlsu odlazak majke nije pao lako, te je 20 godina odlazio na na terapije kako bi preboleo to što ih je napustila. Napomenuo je da se i dalje bori sa nesrećnim detinjstvom što jeste teško i užasno, ali su rezultati te borbe katarzični.

"Preći na drugu stranu je vrlo dobro. Jedna stvar koju sam naučio iz svog iskustva jeste da je veoma mali broj ljudi po prirodi destruktivan", rekao je i poručio da je zbog traume u detinjstvu imao potrebu da spasava ljude.

Sa druge strane, Dajana se upravo zbog majke trudila da grešku ispravi sa sinovima, a kasnije je bila i veoma bliska sa maćehom, iako je njihov odnos najpre bio na "staklenim nogama".

Inače, Dajana koja je do smrti ostala bliža sa bratom, u prošlosti je imala složen odnos sa sestrama. Džejn i Sara bile su dosta starije od nje, a Sara se čak i zabavljala sa današnjim kraljem Čarlsom jedno vreme. Kada je Dajana počela da izlazi sa budućim kraljem, logično je da je odnos bio čudan.

Dajanin odnos sa Džejn bio je još komplikovaniji. Džejn je udata za barona Roberta Felouza, koji je godinama bio kraljičin privatni sekretar. Dajana je imala veliko nepoverenje prema "ljudima u sivom" u palati za koje je smatrala da su je špijunirali i zagorčali joj život. Dakle, iako je bila bliska sa Džejn, uvek bi se držala na udaljenosti do ruke zbog Robertove odanosti Njenom Veličanstvu.

Kako su Džejn i Sara bile bliže po godinama, logično je da je Dajana u prošlosti ostala bliska sa bratom, koji je bio najmlađi član porodice i koji joj je bio najveća podrška.

Dajana je bila najbliža sa bratom.
FIONA HANSON / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!