Čarls i Kamila krunisani su upravo u Vestminsterskoj opatiji uz prisutnost svetskih vođa, a novopečeni kralj i kraljica nisu skrivali osmehe zbog zvaničnih titula kojim će ih sada javnost oslovljavati. 

Međutim, mnogima nije promakla još jedna stvar, a tiče se kraljice-supruge Kamile. Naime, mrežama već satima kruži snimak koji je nastao u trenutku kada je ušla u dvoranu. Očigledno zadovoljna, kraljica se blago nasmešila pristunima po ulasku, ali ovaj, po mišljenju mnogih samozadovoljni osmeh, nije bio svima po meri. 

Kamila nije skrivala zadovoljstvo zbog krune.
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako se komentarisalo na mrežama, mnogi su mišljenja da Kamila uživa u svojih "5 minuta", ali mnogima nije promakao još jedan detalj koji ima veze sa pokojnom princezom Dajanom. 

"Kako se zlobno smeje", "Ova žena tako nije graciozna", "Najgora kraljica", "Malo joj što je ukrala muža Dajani već se sad i sladi što je postala kraljica, a ledi Di nije", "Da li je moguće da je ova žena ovoliko zlo"... samo je delić koji se mogao pročitati. 

Ljude je posebno iritirala navodna opsednutost Dajanom i zbog izbora toalete. Naime, dok je Kejt Midlton bila u nestvarnoj Alexander McQueen toaleti boje slonovače, Kamila se odlučila za haljinu koju je za nju radio niko drugi do dizajner zadužen za najpoznatija Dajanina izdanja.

Naime, što su neki bili uporniji u tome da je ne prihvate kao buduću kraljicu, čak i kada se udala za Čarlsa, to se Kamila više trudila da imitira Dajanu. Tako su se pred krunisanje pojavili navodi koji su se pokazali kao istiniti, da će svečanu toaletu za Kamilu raditi niko drugi do Brus Oldfild, poznat po bliskom prijateljstvu sa ledi Di.

Omiljena princeza je veoma često nosila njegove kreacije. Setimo se samo čuvene "osvetničke haljine", ili prelepe metalik plisirane toalete sa naglašenim strukom i naramenicama. 

Kako stoji podatak na internetu, ona je imala čak 80 Brusovih haljina.

omiljeni dizajner princeze Dajane sada kreira za Kamilu.
NILS JORGENSEN / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kreacije koje odišu glamurom, elegancijom, sa daškom šljokica bile su njegov zaštitni znak, a princeza je i te kako umela to da iznese. Kako kad je bila mlada...

... tako i u kasnijim godinama...

Međutim, čini se da se Kamila nije smirila dok omiljenog dizajnera neprikosnovene Dajane nije privolela na svoju stranu.

On je i kreirao haljinu koju je Kamila nosila na krunisanju svog supruga, što je šokiralo javnost. Doduše, mnogi nisu znali da Oldfild i Kamila sarađuju već gotovo deceniju, te da je on bio zadužen za brojna izdanja u značajnim prilikama.

"Kamila neguje veoma blisko prijateljstvo sa Brusom koje traje godinama, tako da je to na mnogo načina prirodan i jasan izbor. Ona mu veruje", rekli su neimenovani izvori za "The Sun".

Oldfild nije komentarisao ovaj angažman, ali je jednom prilikom rekao: "Dao sam Dajani njen glamur, a Kamili njeno samopouzdanje", a njegova rečenica sada se ponovo citirala na mrežama uz dodatak da je novopečenoj kraljici "dao i previše samopouzdanja".

I dok je nekima strašno to što Kamila nosi haljinu omiljenog dizajenera pokojne supruge čoveka koji ju je varao s njom, drugi ovo posmatraju kao način da Kamila oda poštu princezi.

Ipak, javnost nije oduševljena, i smatra da je ovo direktan šamar pokojnoj princezi, kako od strane Kamile, tako i kada je reč o Oldfildu za kojeg kažu da je "prodana duša", te da su mu jedino "pare bitne".

Bonus video:

Krunisanje kralja Čarlsa: Kiša i oblaci pred početak ceremonije Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!